MOJ MUŽ JE BEZNADEŽNO ZALJUBLJEN U TELEFON: Ovo letovanje je to dokazalo!
Foto: Promo

MOJ MUŽ JE BEZNADEŽNO ZALJUBLJEN U TELEFON: Ovo letovanje je to dokazalo!

Tech -

Ako je suditi po putu čekalo nas je katastrofalno letovanje. Krenuli smo užurbano, kao da bežimo od požara ili ne daj bože rata. U automobil smo trpali torbe, peraje, noše, lavore i ostale “preko potrebne stvari” bez kojih se ne može na moru.

foto: Promo

Sreća te smo pred polazak prebrojali decu pa nismo zaboravili neko kod kuće. Međutim, izgleda da smo ipak zaboravili nešto bez čega se na odmor ne može...

Taman kada smo srećno izlazili iz Beograda, a deca napokon ućutala i tonula u dremež, muž viknu: Zaboravio sam telefon!

“Ma da li me zezaš? Nema šanse! Sigurno ti je u džepu ili u torbici ili kod pasoša ili....” rekla sam samouvereno znajući da se on nikad, ali nikad ne razdvaja od telefona.

“Ma nije, ostao je na stolu,” reče on i bez dogovora okrenu automobil i krenu put kuće.

Džaba su bila moja upozorenja da će sigurno preživeti bez telefona, da će se tako još bolje odmoriti i td....

“Nema šanse, ne mogu bez telefona. Na njemu mi je nova novcijata navigacija, kamera ima pet puta bolju rezoluciju od tvog telefona, a i baterija će trajati do Grčke!”

Ućutah dok nisam zaplakala... O meni sa ovakvim divljenjem nije pričao ni tokom prvih godina zabavljanja.

Stigli smo kući. Komšiluk je panično istrčavao iz kuća da vide šta nam se desilo, da li smo dobro... Muž zabrinuto saopšti da je zaboravio telefon, žene su ga zbunjeno gledale dok su muškarci sa razumevanjem odmahivali glavom...

Deca i ja bez reči sedimo i čekamo u kolima, dok muž istrčava iz kuće sa blaženim osmehom na usnama i telefonom visoko podignutim u ruci:

“Gde da idem bez njega, za 30 minuta se baterija napuni, nema šanse da deca ogrebu staklo čak i ako ga vuku po pesku. Nemoj tako da me gledaš i sama voliš da se fotkaš sa njim, stalno me moljakaš: hoću Leica portret, namesti mi .... Sa ovom kamerom će deca imati holivudske fotke sa mora. A memorija: 4.0GB RAM, 64GB , microSD. Jesi negde to videla? Huawei je to bato moj!”

foto: Promo

Zabezeknuto sam ga gledala, deca su ćutala kao zalivena! Oči mi se zamagliše: pre sam slutila, a sada sam sigurna - moj muž je beznadežno zaljubljen u svoj telefon!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nerviraju vas oni što koriste mobilni dok voze? URADITE IM OVO i više im to NEĆE PASTI NA PAMET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track