ELITNA FINANSIJSKA DOMINO DAMA: Teodoru moćni muškarci plaćaju da troši njihov novac!
Foto: Printscreen/Instagram

NOVO ZANIMANJE

ELITNA FINANSIJSKA DOMINO DAMA: Teodoru moćni muškarci plaćaju da troši njihov novac!

Zanimljivosti -

Dok neki novac u zadnje vreme investiraju u kriptovalute, neki ga muškarci jednostavno daju ženama koje nikada nisu upoznali. Jedna od njih je Teodora.

Ona je finansijska domina dobija novac od klijenata koji osećaju zadovoljstvo kada ih neko finansijski iskorišćava. To može varirati od par dolara do desetak hiljada. Neki klijenti idu toliko daleko da Teodori daju potpunu kontrolu nad svojim bankovnim računima.

"To je oblik psihološke dominacije gde je novac oružje za transfer moći. Moćnim muškarcima, kao što su političari ili direktori je potrebno seksualno oslobađanje tako da se podaju ženi. Oni imaju kontrolu ceo dan i zato vole i da je malo izgube. Kada izgube kontrolu nad finansijama, to je vrlo opipljiv instrument za njih", rekla je Teodora.

Ona živi u Parizu, a radi kao domina osam godina i pre četiri godine je počela da prihvata kriptovalute kada je PayPal počeo da seksualne radnike i radnice stavlja na crnu listu. Teodora tvrdi da je ovladala metodom kojom dominira nad svojim klijentima hipnozom.

Njeni klijenti su muškarci u 30-tima i 50-tima koji uglavnom žive u SAD-u i Velikoj Britaniji.

Ima velike klijente koji joj šalju poklone od 100.000 dolara te oko 200 ili 300 manjih klijenata koji joj online daju manje priloge. S njima komunicira i telefonom. Prihvatanje ili ignorisanje razgovora naplaćuje 25 dolara, a minutu razgovora 69 dolara. Kako Bitkoin raste, tako raste i njen profit.

Mesečno zarađuje između 7.000 i 10.000 dolara u kriptovaluti i još 10.000 mesečno zarađuje od video snimaka, telefonskih razgovora, donacija klijenata u "običnoj" valuti. Tvrdi da ima milion dolara (oko 90 miliona dinara) u kriptovaluti.

"Imam sedam ili osam različitih valuta. Prilagođavam se onoj koja najviše raste. Svi su sada zainteresirani za Bitkoine, ali će uskoro biti nemoguće za pojedince da u njega investiraju i zato treba investirati u druge valute", kaže Teodora.

(Kurir/24sata.hr, Foto:Printscreen/Instgram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DA LI JE OVO NAJBOLJA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA?! Drage dame, evo kako da svom čoveku čestitate praznike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja