(FOTO) PITANJE KOJE JE NAPRAVILO HAOS NA INTERNETU: Kako da otvorim vitrinu, a da tanjiri ne padnu?
Foto: Tviter

Da li imate rešenje?

(FOTO) PITANJE KOJE JE NAPRAVILO HAOS NA INTERNETU: Kako da otvorim vitrinu, a da tanjiri ne padnu?

Zanimljivosti -

Jedno naizgled prosto pitanje Fejsbukovog korisnika u potpunosti je izludelo sve na ovoj društvenoj mreži.Ceng Šao-Cen iz Tajvana je svoje prijatelje na Fejsbuku pitao kako da otvori kredenac, a da mu tanjiri naslonjeni na staklo ne popadaju.

Njegova mama je slikala trenutno stanje sa porcelanskim činijama i posudama koje bi se razbile ukoliko bi kredenac bio otvoren. Fotografija je postavljena na Fejsbuk u nedelju, a pristiglo je dosta zanimljivih odgovora (za sada oko 500), među kojima su i ovi:

– Taj kredenac nemojte nikada da otvarate.– Te posude su prošlost. Trebalo bi da kupite nove.– Nagnite orman nazad, pa zatim otvorite.– Na pod postavite neke debele ćebiće pre nego što ga otvorite ili neka neko pridrži ćebe u slučaju da neka posuda padne dok otvarate.– Jednostavno polomite staklo i uzmite tanjire, umesto da pokušavate da otvorite vratanca.Ceng je rekao da je bio frustriran situacijom u kredencu i da nije imao rešenje za problem, pa je rešio da ostale pita da mu pomognu.Njegov vapaj je urodio plodom pošto nijedna posuda nije bila polomljena, a potom je objasnio postupak kako su to izveli.– Mama je otvorila jedno krilo, ali taman toliko da proturi ruku kako bi zadržala sve posude da ne padnu. Na kraju su sve posude opstale – rekao je mladić iz Tajvana.

Kako biste vi rešili ovaj problem?

(noizz.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track