(VIDEO) NIŠTA OD MEŠANJA SA VANZEMALJCIMA! Šveđani traže da NASA pošalje kondome u svemir
Foto: Youtube Printscreen

Siguran seks

(VIDEO) NIŠTA OD MEŠANJA SA VANZEMALJCIMA! Šveđani traže da NASA pošalje kondome u svemir

Zanimljivosti -

Švedska asocijacija za seksualno obrazovanje napravila je zanimljiv video u kome od NASE traže da u svemir pošalje kondome.

Poruka glasi ovako:

"Draga NASA, mi znamo da vi momci ponekad šaljete nešto u svemir, kako bi, kakav god oblik života tamo da postoji, sazna nešto o tome šta se dešava ovde na Zemlji", izgovara narator.

Međutim, narator dalje govori da NASA zaboravlja da vanzemaljce obavesti o jednoj veoma važnoj stvari - kondomu.

"Iako ne znamo kako bi mogli da izgledaju polni organi vanzemaljaca, kondom bi mogao da im koristi ako požele da posete Zemlju i pronađu neke seksi zemljane", navodi on.

Ipak cilj ovog zabavnog snimka je da iznova ukaže na važnost korišćenja kontracepcije kako bi se sprečilo širenje polno prenosivih bolesti i smanji broj neželjenih trudnoća.

"Još važnije je to šta kondom govori o nama ljudima. Tako mala stvarčica od lateksa možda izgleda jednostavno, ali je veoma važna jer omogućava ljudima da odluče šta žele da rade sa svojim telom i životom", kaže se na snimku.

Dakle, ako vanzemaljci dođu, neće biti hibridnih potomaka ljudi i vanzemaljaca, jer će i oni koristiti kondome (ako uopšte budu mogli da imaju seksualne odnose sa ljudima).

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track