(FOTO) IMALA SAM 150 KG I FRAJERI SU TRČALI ZA MNOM: Sada sam smršala, a niko mi ne prilazi! Konačno sam shvatila zbog čega!
Foto: Printskrin/Instagram

MUKE S MOMCIMA

(FOTO) IMALA SAM 150 KG I FRAJERI SU TRČALI ZA MNOM: Sada sam smršala, a niko mi ne prilazi! Konačno sam shvatila zbog čega!

Žena -

Keli Glover imala je 152 kilograma, ali nikada nije imala probleme sa muškarcima. Kako kaže imala je problema sa zdravljem zbog čega je donela odluku da smrša.

"Stalno su mi prilazili frajeri i zvali me na dejtove. I stvarno mislim kada kažem stvarno. Često mi se dešavalo da muškarci bukvalno trče niz ulicu za mnom samo da bi mi se obratili", priča Keli. Onda je rešila da smrša, a za sada je skinula skoro 70 kilograma. Bila je uverena da neće moći da se odbrani od muškaraca, međutim desilo se neočekivano.

"Zamišljala sam kako mi se život pretvara u romantičnu komediju, a rokovnik mi je pretrpan sastancima i dejtovima", kaže iva devojla. Danas, kada je znatno mršavija, ništa ne može da bude dalje od istine.

"Prilazili su mi u radnji, u teretani, na ulici, u kafićima, ma svuda. Sada - ništa, i tako već mesecima", žali se Keli koja je rešila da pita svog prijatelja o čemu se radi.

"Zašto me sada niko ne muva, a kada sam imala 150 kilograma trčali su za mnom? I reci mi iskreno - zašto se nikom ne sviđam?" glasila je poruka koju je poslala prijatelju.

"Zašto misliš da se nikom ne sviđaš?" glasilo je njegovo pitanje.

"Više mi niko ne prilazi na ulici, ne dobacuju mi, ne predlažu sastanke. Mrtvo more", rekla mu je ona.

A post shared by Kelly Glover (@bigcurvylove) on

"Pa to je prilično jednostavno- muškarci bez problema startuju krupnije devojke jer smatraju da su šanse da budu odbijeni minimalne" glasio je odgovor njenog prijatelja. Keli dodaje da joj se od njega digla kosa na glavi.

"Postoji taj mit da su debele devojke lakše, što je potpuna glupost, ali mene pogađa to što praktično svi veruju u njega", ispričala je Keli.

Hanging out in the Hollywood Hills with @mikeszymanskithewriter

A post shared by Kelly Glover (@bigcurvylove) on

(Kurir.rs/Dailyrecord, Foto: Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track