NOVO – EXPRES RUČAK: Kako da skuvate preukusan krompir za 8 minuta?
Foto: Promo

NOVO – EXPRES RUČAK: Kako da skuvate preukusan krompir za 8 minuta?

Žena -

Više nije potrebno da satima čekate da se krompir skuva, jer sada postoji nešto zahvaljujući čemu će vam biti potrebno manje od 10min kako biste ga pripremili – pogledajte OVDE o čemu je reč!

Kada ste jednostavno toliko gladni da ne želite da čekate da se krompir ispeče ili skuva, Krompir Ekspres vrećica je idealna stvar – pomoći će vam da skuvate savršeno ukusan krompir za minimalno vremena! U nju ubacite krompir, stavite vrećicu u mikrotalasnu i pričekate 4-8 minuta. Nakon toga izvadite savršeno pečen krompir iz kesice i poslužite po želji. Ovu sjajnu kesicu danas OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od samo 490 rsd!

foto: Promo

U jednu Krompir vrećicu staje 4 krompira prosečne veličine. Može poslužiti i za pripremu raznog drugog povrća: šargarepe, tikvica, kukuruza i mnogo toga drugog. Možete je koristiti neograničen broj puta, a pere se ručno ili u mašini za veš.

Pogledajte u sledećem videu koliko je praktična:

Iskoristite sniženje i koliko danas poručite po super ceni Krompir Ekspres vrećice OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja