(FOTO) Imala je čudan osećaj u stomaku, a onda je shvatila neverovatnu istinu
Foto: Godfundme.com

Nije znala da protumači simptome

(FOTO) Imala je čudan osećaj u stomaku, a onda je shvatila neverovatnu istinu

Žena -
Žena iz Kalifornije se šokirala kada je otkrila da će uskoro da dobije dete. Njen dečko je slučajno osetio kako se beba pomera u stomaku

Ebi Vejk iz Severnog Holivuda nije imala predstavu da je u drugom stanju. Iako je osećala neke nelagodnosti u stomaku, mislila je da nije tolerantna na neke namirnice.

Ebin dečko, australijanac Džerid Gorman je skoro shvatio da će ona postati majka, kada je stavio ruku na njen stomak i osetio udarac.

"Osetio sam da se beba mrda, pogledao sam je i rekao: "Mislim da si trudna", rekao je Džerid.Ebi je rekla da nije imala nikakve simptome trudnoće, ni mučnine ni bol u leđima. Jedino što su joj menstruacije bile ređe.

Njen stomak je porastao, ali je mislila samo da se ugojila nekoliko kilograma. Ona je netolerantna na laktozu, pa je mislila da je taj osećaj u stomaku bio posledica gasova.

"Nije bilo udaraca i velikih pokreta bebe", rekla je Ebi. Kada su ona i njen dečko posetili lekara doktora Pejmana Džozefa, odmah im je bilo jasno da je dete na putu.

"Doktor je rekao da sam u trideset i drugoj nedelji. Bila sam u šoku. U tom trenutku bi beba trebala da bude već velika, a moj stomak je bio veličine kokosa", rekla je Ebi.

Doktor je rekao da je ona drugačija od ostalih pacijentkinja, baš zato što nije znala da je u drugom stanju."Ona je veoma tanka, za razliku od drugih žena", rekao je doktor.

Neočekivana trudnoća je bila prijatno iznenađenje za par, iako nisu imali vremena da naprave pripreme za dolazak bebe.

(Žena Blic, foto gofundme.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track