MAJKA PODVODILA ĆERKU (12): Dobila sam potvrdu da sam nevina, pa me je 6 muškaraca silovalo 3 dana!

Kembodža leglo trafikinga

MAJKA PODVODILA ĆERKU (12): Dobila sam potvrdu da sam nevina, pa me je 6 muškaraca silovalo 3 dana!

Žena -
Njena majka je ugovorila 1.500 dolara za nevinu devojčicu, ali joj je na kraju čovek dao samo 1.000 dolara, od čega je morala da 400 dolara ženi koja je bila posrednik

Kijeu je imala samo 12 godina kada ju je majka naterala da nađe posao i to ne bilo koji posao. Nju su prvo odveli koda ginekologa da joj se da potvrda da je nevina, a potom su je odveli u hotel gde su je danima silovali.

Ona je iz jednog sela u Kambodži koje je poznato kao središte dečje prostitucije i trgovine ljudima. Nju je podvodila majka kada je imala samo 12 godina.

Nakon što je izgubila nevinost s prvim muškarcem, slomilo joj se srce. Rekla je da se njena majka navodno osećala loše i da ju je poslala u bordel kako bi uzela novac. Tamo su je držali kao u zatvoru tri dana, a silovali su je od tri do šest muškaraca.

Njena majka je ugovorila 1.500 dolara za nevinu devojčicu, ali joj je na kraju čovek dao samo 1.000 dolara, od čega je morala da 400 dolara ženi koja je bila posrednik. Ostatak novca je dala za dug i hranu.

Kada se vratila kući, majka je htela da je pošalje u drugi bordel. Tada je shvatila da će iznova biti prodavana i odlučila je da pobegne od kuće, a spas je našla Agape International Missions.

CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track