PREVARIO JE ŽENU, PA OTIŠAO NA SLUŽBENI PUT: Evo šta se desilo kad se vratio kući!
Foto: Profimedia

Kad se žena sveti

PREVARIO JE ŽENU, PA OTIŠAO NA SLUŽBENI PUT: Evo šta se desilo kad se vratio kući!

Žena -
Laura Arnold (42) iz Nanitona u Velikoj Britaniji, majka dvoje dece, otkrila je da je muž Kreg vara i odlučila je da se osveti.

Bila je veoma razočarana i besna kada je u telefonu svoga supruga pronašla poruke koje je Kreg razmenjivao sa ljubavnicom. Međutim, nije mu napravila ljubomorne scene i nego je smislila pakleni plan. Naime, kada je Kreg otišao u Njujork na službeni put na dve nedelje, Laura je uspela da proda njihovu zajedničku kuću, a da on to ne zna.

"Mogla sam to da uradim jer su moji roditelji dali za kredit i uvek pomagali kada bismo se našli u škripcu i nismo mogli da platimo ratu", rekla je Laura.

Kada se Greg vratio s puta, brava je bila zamenjena i u njegovoj dnevnoj sobi su sedeli nepoznati mladi ljudi. Lupao je i dozivao Lauru da mu otvori vraza, a onda je usledio šok.

"Primetio sam da je sav nameštaj nestao, osim kuhinjskog stola i stolica koje sam nasledio od oca, a Laura ga nije podnosila", rekao je Kreg, shvativši je da ga je napustila, prodala kuću i sve njegove stvari stavila u džakove.

"Bio sam besan, ali život je previše kratak da bih ga potrošio na to, a i zarad dece sam odlučio da ne pravi veće probleme", rekao je neverni muž, koji se posle prvobitnog šoka preselio da živi u Londonu.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track