REŠENA DILEMA: Evo zbog čega muškarci više vole žene sa oblinama
Foto: Profimedia

Istraživanja dokazala

REŠENA DILEMA: Evo zbog čega muškarci više vole žene sa oblinama

Žena -
Nedavno sprovedena istraživanja pokazala su da muškarci više vole žene sa oblinama. Među ispitivanim osobama jačeg pola skeniran je muški mozak dok posmatra žene s oblinama i žene bez oblina, a veći broj se odlučio ua drugu gupu.

Iz ovih 6 razloga muškarce privlače žene s oblinama:

1. Veće grudi - Veće grudi su jedan od faktora zašto muškarci prvo primećuju žene s oblinama u poređenju s ženama bez oblima. Po znato je da im lepe grudi najviše privlače pažnju.

2. Mekoća tela - Mršavije žene imaju manje masti, pa tako i tvrđe telo. Muškarci prirodno vole uživati u maženju sa svojim mekšim i nežnijim polovinama. Devojke s oblinama jednostavno čine seks zanimljivijim, a i ugodnijim za muškarce.

3. Nema modrica - Kada ste s devojkom koja ima obline, sigurno je da nećete dobiti modrice nakon seksa.

4. Mršave devojke izgledaju starije - Devojke koje imaju obline na pravim mestima izgledaju puno mlađe, koža im izgleda zdravije, a i bore su manje vidljive.

5. Obline su znak plodnosti - Obline su znak plodnosti žene, što je, kako tvrde istraživači, atraktivno muškarcima koji traže partnerike. Vekovima je plodnost povezana s većim grudim i širim bokovima, pa takva slika žene podsvesno privlači muškarce.

6. Devojke s oblinama manje su muškobanjaste i ne izgledaju kao devojčice - Većina muškaraca tražiće ženu koja nosi "prosječan" konfekcijski broj, a samo 10 posto će reći da su im savršene žene koje mogu ući u male haljine. Iako su časopisi puni mršavica, muškarce u svakodnevnom životi ipak više privlače zaobljene devojke. Naime, neki muškarci smatraju da su mršave, ravne devojke slične momcima, dok obline ženama daju majčinski izgled.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(kreni zdravo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track