STARLETA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Da sam znala da ću roditi bolesno dete, pobacila bih!
Foto: Printskrin

Izazvala diskusiju

STARLETA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Da sam znala da ću roditi bolesno dete, pobacila bih!

Žena -
Starleta Kejti Prajs šokirala je Britance priznanjem da bi najverovatnije pobacila sina Harvija da je znala za njegov invaliditet tokom trudnoće.

Ova majka petoro dece priznala je da nije bila spremna za život kojim je počela da živi nakon što je s 33 godine rodila danas 13-godišnjeg Harvija, koji boluje od retkog genetskog poremećaja poznatog kao Prader-Vili sindrom, od autizma i ADHD-a te je slep.

"Bila sam mlada kad sam rodila Harvija i priznajem, da sam znala da je slep dok sam bila trudna, bez obzira koliko to grozno zvuči, verovatno bih pobacila", rekla je Kejti o sinu kojeg je dobila tokom kratke veze s fudbalerom Dvajtom Jorkom.

Ispričala je da bi takvu odluku verovatno donela zbog straha prema onome što je čeka, ali dodala je da joj je drago što nije znala.

"Danas bi moj odgovor bio nema šanse. Da mi danas kažu da ću roditi dijete s invaliditetom, zadržala bih ga. Čak bih posvojila dijete s invaliditetom. Dok se ne nađete u toj situaciji, ne znate", rekla je.

Potom je ponudila svoju podršku svim ženama koje se nađu u istoj situaciji. Njeno priznanje uglavnom je naišlo na poruke odobravanja.

"Vrlo iskreno, vrlo inspirativno. Ona je dobra majka", napisao je voditelj Pirs Morgan na Tviteru."Stvarno poštujem Kejti. Harvi verovatno ni ne shvata svoj invaliditet zbog ljubavi koju mu ona pruža", napisao je jedan gledalac.

Bilo je i negativnih komentara.

"Je li Kejti Prajs zaista rekla da bi pobacila Harvija da je znala za njegovo stanje? On će biti oduševljen kad to čuje", napisao je drugi gledatelj.

Kejti je u braku s bivšom pop zvezdom Peterom Andreom dobila dvoje dece, danas desetogodišnjeg Džunior i osmogodišnju Princes, dok s trenutnim suprugom Kieranom ima dvogodišnjeg Džeta i 16-mesečnu Bani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track