Železnica

Zbog radova ukinut voz Beograd - Bukurešt

Beograd

Autor:

Zbog nemogućnosti da se obezbedi direktna veza vozom sa presedanjem do Bukurešta, ukida se i autobuski prevoz na relaciji Beograd-Vršac-Beograd, navedeno je u saopštenju

voz, zeleznica, pruga

BEOGRAD - Međunarodni voz koji polazi iz Beograda za Bukurešt u 15.55 sati ne saobraća zbog radova na prugama Rumunskih železnica, saopštile su Železnice Srbije.

Putovanje vozom do Temišvara moguće je iz Vršca, odakle vozovi polaze u 7.10 i 18.20 sati.

Železnice Srbije su u prethodnom periodu organizovale prevoz putnika ovog međunarodnog voza autobusima iz Beograda do Vršca.

Zbog nemogućnosti da se obezbedi direktna veza vozom sa presedanjem do Bukurešta, ukida se i autobuski prevoz na relaciji Beograd-Vršac-Beograd, navedeno je u saopštenju.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

  • peca

    peca

    E, stvarno, naše železnice ukidaju medjunarodni voz do Bukurešt? Taj voz i dalje saobraća, što se tiče rumunskih železnica, kao i do sada, samo naša lokomotiva i vagoni jednostavno ne postoje. Do sada su od Vršca do Bg putnike prevozili autobusom. Objasnite kako radovi na prugama u Rumuniji (gde vozovi nesmetano saobraćaju) imaju za posle ... više dicu ukidanje autobuskog prevoza od Vršca do Bg, ili železnica prerasta u prevoznika autobusom? Vozovi u Rumuniji i dalje saobraćaju, a problem je od Vršca do Bg, jer mi nemamo vozove.Bruka.

    3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji, niti razmatramo tu mogućnost Slavenko Terzić ambasador Srbije u Rusiji

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!