Glasanje za predsednika

POLITIČARI U PANICI: Apel Kurira, ne pokušavajte da pokradete izbore!

Akcija Kurira u kojoj naši čitaoci i posetioci naše Fejsbuk stranice glasaju za predsednika Srbije napravila je internet revoluciju. Kako je akcija odmicala, interesovanje je poprimilo milionske razmere.

Politika
> 14:52h

Kako saznajemo, akcija Kurira izazvala je pravu paniku kod pojedinih političara, koji na sve načine pokušavaju da zloupotrebe našu akciju i utiču na ishod glasanja za predsednika Srbije.

Posle prve faze takmičenja, u kojoj je osam kandidata izborilo plasman u polufinale, na noge su podignuti svi stranački aktivisti, kojima je naređeno da otvaraju što više lažnih Fejsbuk profila i na taj način pomognu svom favoritu na glasanju.

Upozoravamo da smo primetili takve pojave i registrovali sve one koji pokušavaju da zloupotrebe akciju glasanja za predsednika Srbije. Obaveštavamo da će isti biti podložni odgovarajućim kosekvencama ukoliko nastave s pokušajem zloupotrebe naše akcije.

Redakcija Kurira

Podsetimo, večeras se održava prvo polufinale, u koje su se plasirali Aleksandar Vučić i Saša Radulović iz grupe A, odnosno Tomislav Nikolić i Boško Obradović iz grupe B. Pravila možete pogledati OVDE.

ČITAOCI KURIRA GLASAJU ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: Večeras prvo polufinale - obračun Vučića i Nikolića!

Pogledajte ubrzano kako je prošlo dosadašnje glasanje:

Grupa A

Grupa B:

Grupa C

Grupa D: