Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti

Pregled najvažnijih vesti za petak 23. april. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

NEKO MORA DA ZAVRŠI U ZATVORU! Vučić o optužbama za seksualno zlostavljanje: AKO JE ISTINA, JEZIVO, A AKO JE LAŽ JOŠ JE JEZIVIJE!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras u Dnevniku RTS i između ostalog govorio o optužbama za seksualno zlostavljanje i slučajevima Mika Aleksić, Branislav Lečić i Dragan Marković Palma.

VUČIĆ I MAS POSLE SASTANKA U PREDSEDNIŠTVU Srbija ima najtešnje ekonomske odnose s Nemačkom, spremni smo za dijalog s Prištinom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Beogradu ministra spoljnih poslova Nemačke Hajka Masa.

foto: Damir Dervišagić

PALMA, SPREMI SE, DOLAZIMO: Pozivamo sve građane Jagodine koji trpe šikaniranje i mobing da se jave Kuriru

Dragan Marković Palma i danas je nastavio da vrši pritisak na Kurir i vređa i zastrašuje svoje sugrađane. Marković, čovek koji kuka na sva zvona kako mu se ruši ugled ovom aferom.

IZVUČENA LOTO SEDMICA! Uplatio tiket u Subotici i dobio 2,9 MILIONA EVRA U večerašnjem 32. kolu igre na sreću loto izvučena je "sedmica" vredna 2.900.000 evra! Dobitni listić uplaćen je u Subotici.

JUTKA NA SLOBODI: Predatori i dalje vrebaju, kako im stati na put? MARIJA LUKIĆ U USIJANJU DANA: U malim sredinama ljudi se plaše

Gosti današnjeg Usijanja dana bili su Marija Lukić, aktivistkinja za prava žena, koja je tužila Jeličića za polno uznemiravanje i prof. dr Gordana Božilović-Petrović, advokatica.

foto: Kurir

POČELO JE! POMOĆ ZA STOLARIJU I PEĆI: Konkurs traje do 21. maja, u pripremi 2 modela za prijavu, a evo ko ima pravo na subvencije

Resorno ministarstvo raspisalo je konkurs za opštine za dodelu subvencija za zamenu stolarije i individualnih ložišta, a rok za prijavu za dodelu sredstava je 21. maj.

SAHRANJEN PADOBRANAC OGNJEN TRAJKOVIĆ: Uz vojne počasti Vranje se oprostilo od pripadnika 63. padobranske brigade iz Niša

Uz vojne počasti desetar Ognjen Trajković (21) padobranac 63. padobranske brigade koji je nastradao u sredu prilikom izvođenja padobranskog skoka u Nišu sahranjen je u petak u 15 časova na Šapranačkom groblju u Vranju.

foto: Covid19.rs Printscreen, Shutterstock

OZBILJAN PAD KORONA BROJKI! Danas 2.384 novozaražena, 34 pacijenta preminula

U Srbiji su u prethodna 24 sata na korona virus testirana 13.706 građana od kojih je 2.384 novozaražena. Preminulo je 34 pacijenta, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutno se nalazi 207 obolelih.

DR KON JASAN KAO DAN IAKO JE MNOGIMA U PRVI MAH OVO REŠENJE BILO ČUDNO: Epidemiolog objasnio sve o vakcinaciji u tržnim centrima

Epidemiolog i član republičkog Kriznog štaba Predrag Kon kaže da nema ni jednog jedinog razloga da bude protiv vakcinacije u tržnim centrima, te da smatra da to treba podržati.

NEVEROVATNI PREOKRET U SLUČAJU VOĐE KAVAČKOG KLANA: Kašćelan uhapšen, sudija ga pustio, sada ga ponovo hapse

Neverovatan obrt dogodio se večeras u Crnoj Gori jer je Veće Višeg suda u Podgorici preinačilo odluku sudije Miroslava Bašovića koji Slobodanu Kašćelanu, navodnom vođi kavačkog klana i njegovim saradnicima nije odredio pritvor.

HOROR OTKRIĆE U VIKENDICI VELJE NEVOLJE U RITOPEKU: Policija u tajnom podrumu pronašla industrijsku mašinu za MLEVENJE MESA?!

Policija je u tajnom bunkeru u vikendici Veljka Belivuka u Ritopeku prema nezvaničnim informacijama pronašla veliku industrijsku mašinu za mlevenje mesa.

foto: Stefan Stojanović MONDO

DRAMA U ĆELIJI VELJE NEVOLJE: Belivuku POZLILO, lekari morali da intervenišu

Veljku Belivuku, poznatom i kao Velja Nevolja, danas je pozlilo, pa su morali da intervenišu i lekari. Po svemu sudeći, do njega su stigle informacije o najnovijim saznanjima policije i tužilaštva.

KONTROLORKA BUSPLUSA TUKLA PUTNICU: Devojku udarala aparatom za očitavanje karata po glavi, morala da INTERVENIŠE POLICIJA! FOTO

Društvenim mrežama širi se vest da je kontrolorka pretukla putnicu na stajalištu "Arhiv" u Novom Beogradu, a jedna Beograđanka postavila fotografije povreda.

foto: Beta

ČADEŽ O REKLAMI O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Nije seksistička, posle emitovanja prodaja skočila za 40 odsto (VIDEO)

Reklama Privredne komore Srbije (PKS) koja promoviše kupovinu domaćih proizvoda sa žigom "Čuvarkuća" nije seksistička i nije imala nameru nikoga da uvredi.

MILANOVIĆ PONOVO ZGROZIO SVOJIM SHVATANJEM JASENOVCA Istoričar Radovanović: Tako je govorio još samo Tuđman

Predsednik Zoran Milanović izjavio je da se u jasenovačkom logoru dogodio genocid, ali, pre svega, prema Jevrejima, a kasnije prema Srbima isključivo iz Potkozarja, koji su, kako je rekao, tretirani kao neprijatelji jer su "pružali otpor",

BOMBARDERI B-52 LETE PREMA IRANU: Demonstracija sile zbog raketnog napada na američku bazu!

Dva strateška bombardera B-52 otkriveni su večeras kako lete preko Iraka i Kuvajta prema granici Irana.

foto: AP

OTKRIVENO ZAŠTO BRIH NIJE SVIRAO PENAL ZA SRBIJU! Tri godine kasnije procurio razgovor iz VAR sobe: Skandalozno ponašanje Nemca!

Prošlo je skoro tri godine od čuvenog meča Srbije i Švajcarske u Kalinjingradu na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

NOVAK BEZ MILOSTI PREMA ZEMLJAKU: Đoković pobedio Kecmanovića za polufinale turnira u Beogradu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, oplasirao se u polufinale Srbija opena, pošto je u prvom međusobnom okršaju savladao mladog zemljaka Miomira Kecmanovića 6:1, 6:3.

(Kurir.rs)