01:32

CIMERKA UDARILA NA RIJALITI KOLEGU! Otkrila da je STRIPER, pa ga optužila da PRUŽA S*KS USLUGE, on poručio: Spreman sam za AKCIJU!

zakuvava se

CIMERKA UDARILA NA RIJALITI KOLEGU! Otkrila da je STRIPER, pa ga optužila da PRUŽA S*KS USLUGE, on poručio: Spreman sam za AKCIJU!

Bar -

Takmičari su se udobno smestili i počeli da se upoznaju, a posebnu pažnju privukao je Ivan, kom su Barovci dodelili nadimak "Striper iz Valjeva".

RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDE!

Ivan je priznao da se prijavio za Bar iako nema iskustva u ugostiteljstvu, na šta mu je Sanja odgovorila:

01:11

BIVŠA GEJ ZADRUGARKA SPREMNA NA SUROVU IGRU! Njoj niko ne može da kaže ne

- Ti si striper druže, imaš iskustva, pružaš usluge - optužila ga je Sanja aludirajući da pruža s*ksualne usluge.

Bar
foto: Kurir televizija

Na Sanjinu konstataciju svi takmičari su prasnuli u smeh.

- Čuveni striper iz Valjeva - rekao je Marko.

Ivan je potom i sam ispričao detalje svoje burne prošlosti u svom predstavljanju.

Bar
foto: Kurir televizija

Priznaje da je bio jako nestašan i garantuje da će ga sve žene voleti.

- Nevinost sam izgubio sa 14 godina. Više volim starije žene nego devojčice. Radim na visoko naponskim mrežama trenutno i nemam nikakvo iskustvo sa ugostiteljstvom. Prvi put sam ušao u kafanu sa 13 godina. Došao sam u Bar da bih upoznao drugu stranu šanka. Volim ljude koji su iskreni jer sam i ja takav. Najviše me nerviraju ljudi koji sve znaju. Ako bih osvojio 30.000 evra, snimio bih pesmu iako ne znam da pevam, autotune sve rešava. Garantujem da će me žene voleti. Devojke nisam za priču, već za akciju - kaže Ivan.

01:09

POLITIČAR ŠVALER! Spreman za S*KS u rijalitiju!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:45

LETELO PERJE NA SVE STRANE: Gledajte RIJALITI BAR večeras, pala prva svađa, žene zakrvile i to oko S*SA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track