01:45

Misica ne može da se odluči između SEKSI partnera, Sanja već na ivici živaca: NE VARAJ ME!

tenzija

TROJKA U BARU, STRASTI RASTU! Misica ne može da se odluči između SEKSI partnera, Sanja već na ivici živaca: NE VARAJ ME!

Bar -

Napetost u ljubavnom trouglu koji čine misica Sofija Una Manić, Sanja Jakšić i Ivan Nešković raste iz minuta u minut.

RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDE

Jasno je da misica ne može da se odluči između svoje dve simpatije. Nakon što je posumnjala da je Sanja ljuta na nju, odlučila se da joj priđe, zagrli i pita za razlog ljutnje.

- Stvarno sam se istripovala da si nešto ljuta na mene, neću da moja Sanja bude ljuta na mene - rekla je misica.

Bar
foto: Kurir televizija

- Ne, na moje raspoloženje ne može da utiče nespavanje. Može da utiče bezobrazluk, laž, izdaja, prevara recimo. Nisi ti uradila ništa, nisi ti sa mnom u vezi - odgovorila joj je Sanja, iako je bilo jasno da aludira na to da je razlog njene distance misicin odnos sa Ivanom.

Ubrzo nakon grljenja sa Sanjom, misica se našla u prisnom zagrljaju sa Ivanom sa kim je razmenjivala nežnosti.

Bar
foto: Kurir televizija

Damir Tepavac, koji je posmatrao ovaj ljubavni trougao smatra da su Sanjina osećanja samo deo igre.

- Sanja je pravi rijaliti igrač, toliko. Sofija i Ivan su sjajan par, on je lep, ona je lepa ali tako fejk deluju. Užas. To je sve lažno - prokomentarisao je Damir.

Bar
foto: Kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:41

Učesnici rijalitija Bar dobili prve zadatke: Pogledajte ko će biti higijeničarka, a ko vođa tima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track