IZBAČENA MILICA OTKRILA SVE TAJNE BARA: Zorana je imala seks sa Damirom samo dan pošto ju je dečko IZNENADIO na ŽURKI!
Foto: Kurir televizija

VELIKI INTERVJU

IZBAČENA MILICA OTKRILA SVE TAJNE BARA: Zorana je imala seks sa Damirom samo dan pošto ju je dečko IZNENADIO na ŽURKI!

Bar -

Milica Radovanović prva je učesnica Bara koja je napustila rijaliti!

rijaliti Bar
foto: Kurir

Ona je jutro posle izbacivanja za Kurir otkrila prve utiske o svom učešću, ali je razotkrila i novu seks aferu jedne od učesnica, koja van rijalitija ima dečka.

- Malo sam razočarana izlaskom iz Bara. Uspela sam da vidim na kratko šta se sve pisalo o meni. Najviše me je iznerviralo što se pisalo da imam nekretnine po Beogradu - nisu po Beogradu, već isključivo po inostranstvu - rekla nam je na početku razgovora Milica.

Od samog početka rijalitija, ostali takmičari te nisu baš "mirisali".

- Od samog početka imala sam taj gard da niko nije smeo da se kači sa mnom, a primetila sam da je tamo potencirano na emocijama i ljubavi i svađama, a ja nikako nisam u tom fazonu.

Nisi se pokazala ni u organizovanju posla u Baru.

- U poslu nisam mogla da se dokažem za tih nekoliko dana, jer se pre rijalitija nikad nisam bavila time. Gledala sam koliko sam mogla, učila sam, ali nisam na istim talasnim dužinama sa ostalim takmičarima i to je to.

U čemu si bila najbolja?

- U tračarenju i analizi ličnosti drugih takmičara. Tu smo bili najbolji Damir i ja, a nema nas nigde. Za mene je ovaj boravak u Baru bio na nivou ekskurzije u srednjoj školi.

Ko te je najviše nervirao?

- Ima ih više. Kristina, jer se muva svuda da bi bila u centru pažnje, mnogo priča i pravi se vredna, a nema pojma sa životom. Luka je isto sve preozbiljno shvatio, njihove energije mi nikako ne odgovaraju. Davoru je inteligencija nula, a ostali onako.

Sa Majom si uspostavila dobru komunikaciju?

- Jesam, ona je kul devojka. Harizmatična je, sa njom bi se družila i van rijalitija. Većina ukućana je ne voli, jer ih je strah da se zakače sa njom.

Da li se u stanu desilo nešto što je ostalim ukućanima promaklo?

- Jedna prevara. Iako je u vezi, Zorana je u nedelju uveče imala na moje oči seks sa Damirom. A njen dečko je pre toga bio kod nas na žurki, užas.

Bar, Rijaliti Bar
foto: Kurir

Kako komentarišeš ljubavni trougao Sofije, Ivane i Sanje?

- Sanja se tu previše meša u njihov odnos i Sofija je svesna toga. Posavetovala sam je da promeni taktiku, jer je većina ukućana mrzi. Sanja mora da bude kao zaprška svuda, u svakoj sobi. Zaljubljena je u Sofiju i ljubomorna je na Ivana.

Jel Ivan taktičar ili je zaista zaljubljen u Sofiju?

- Koliko se zaljubio ne znam, ali njemu prija što mu ona pridaje pažnju, što je iz dobrostojeće porodice i što je obrazovana i bivša misica.

Kako ti se čine nova dva takmičara?

- Oni su meni vrh, tek će im oni zakuvati čorbu. Oni su pravi rijaliti igrači, a ovi ostali su deca. Tek će da padnu sad.

Koga bi volela da vidiš kao pobednika?

- Marka, ali to je nemoguće. Maja je pravi šoumen, ali sve će se promeniti sad sa novim takmičarima.

Koga će izabrati za novog vođu?

- Načula sam da će to biti Damir, ali videćemo.

milica radovanovic
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

32:20

BAR - Pregled dana - 2. deo 26.12.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track