OVO NIKADA NIJE VIĐENO U RIJALITIJU: Večeras puštamo snimak AKCIJE! Njih TROJE zajedno u krevetu!
Foto: Kurir televizija

LUDILO

OVO NIKADA NIJE VIĐENO U RIJALITIJU: Večeras puštamo snimak AKCIJE! Njih TROJE zajedno u krevetu!

Bar -

Večerašnja epizoda rijalitija "Bar", koju možete da pratite na Kurir televiziji od 20:45, donosi neverovatnu akciju.

Bar, Rijaliti Bar
foto: Kurir

Svi znaju da su Zorana Stanković i Damir Tepavac imali seks, kao i da je njen dečko uleteo u bar kako bi raskinuo s njom, te da je tada nastao potpuni haos! Osim toga, u večerašnjem pregledu gledaćete još nešto neobično. Dok su Zorana i Damir imali akciju ispod pokrivača, sa njima je u krevetu bila još jedna osoba! U pitanju je Milica Radovanović koja je u ponedeljak izbačena iz rijalitija, a koja je prepričala detalje njihovog odnosa. Iako su mnogi mislili da im se izbačena učesnica pridružila u trojci, ona kaže da se to nije dogodilo, već da je pobegla od njih glavom bez obzira!

Milica Radovanović
foto: Kurir televizija

- Ja sam došla u krevet, kako bih spavala, a oni su nastavili seks ispod pokrivača. Zorana je osoba koja ne može bez seksa - rekla je Milica u "Kontrašouu".

Šta se stvarno dogodilo, i da li je Milica pokušala da se priključi paru u akciji, videćete u večerašnjoj epizodi!

Vrata Bara su otvorena, pa ovom prilikom pozivamo sve vas da svratite i proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana (osim ponedeljka) od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube. Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:57

Prvo izbacivanje iz Bara! Rijaliti napušta Milica Radovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track