02:29

Vesna Rivas u Pulsu Bara otkrila pravo zanimanje

ovo niko nije znao

ŠOK! VESNA RIVAS U PULSU BARA OTKRILA PRAVO ZANIMANJE! Ni astrolog, ni pevačica, nikad ne biste rekli U PITANJU JE OVAJ POSAO

Bar -

Gosti voditelja su Sara Reljić, Vesna Rivas i Nenad Mirković. Pevačica Vesna Rivas u emisiji će otkriti astrološke profile takmičara.

Vesna Rivas
foto: Kurir Televizija

Između priča o rijaliti učesnika Bara i samom rijalitiju Bar provukla se i priča o pravom zanimanju Vesne Rivas.

- U ovoj godini preživeće samo vredni i radni. I oni koji ne pitaju odmah kjolika je plata. Kada sam pekla trgovački zanat, mene je tadašnji šef naučio da kada mi neko dođe i prvo što me pita, a kolika je plata i koliko se radi, nemoj d aga zaposliš. Nikada neće biti radnik od njega - rekla je Vesna Rivas u Pulsu Bara.

03:06

Puls Bara: Vesna Rivas, Sara Reljić i Nenad Mirković

Podsetimo, Vesna Rivas se u detinjstvu se bavila raznim aktivnostima kao što su: umetničko klizanje, rukomet, ples, itd. Pokojni otac Nikola joj je branio da postane pevačica zbog čega je završila Srednju i Višu trgovačku školu.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Vesna Rivas
foto: Kurir Televizija

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

08:05

NIKAD VEĆI BAKŠIŠ U RIJALITIJU BAR: Lete pare na sve strane, napravili veče za pamćenje

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

05:45

HITNO DISKVALIFIKOVAN ZBOG NERADA: Jan napustio Bar

Bonus video:

05:08

JECAJI POTRESAJU BAR! Produkcija napravila iznenađenje učesnicima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track