02:30

Izabran novi vođa Bara! Barovci opet neodlučni, ali Marko pobedio

Ludnica

IZABRAN NOVI VOĐA BARA! Barovci opet neodlučni, ali je on ipak pobedio! Najavljuje nova pravila, a EVO KAKO JE MENADŽER REAGOVAO

Bar -

U večerašnjoj epizodi Bara izabran je novi vođa. Kao i prošlog puta, i ovoga barovci nisu mogli da se dogovori ko će biti novi vođa. Tesno je bilo između Marka Tošića i Sanje Jakšić.

Iz drugog puta, skoro, pa jednoglasno izabran je Marko Tošić. Marka je ovo iznenadilo, pa je dok mu je menadžer Bara Nenad Mirković čestitao, Marko rekao da su mu uvalili k**rčinu.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Uvalili su mi k**činu - kratko je rekao Marko kroz osmeh i dodao da pošto je sad on novi vođa Bara, da će uvesti nova pravila.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Pošto sam sad ja novi vođa, a po profesiji sam kuvar, ove nedelje uvodimo j+hranu u Bar - rekao je Marko Tošić, a menadžer Nenad Mirković je na to odgovorio da će videti.

Bar
foto: Kurir Televizija

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

POSLE OVOGA ĆE PRODAVATI JAJA NA PIJACI: Bar menadžer nikad oštriji, Mina dodaje: VEOMA JE ANTIPATIČAN !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track