NEŠKOVIĆ UMALO STRADAO JER JE ŽENSKAROŠ! Ivan: Jurio me je KRIMINALAC, muž moje devojke! Ne znam kako je SAZNAO za nas
Foto: Printscreen

švaler

NEŠKOVIĆ UMALO STRADAO JER JE ŽENSKAROŠ! Ivan: Jurio me je KRIMINALAC, muž moje devojke! Ne znam kako je SAZNAO za nas

Bar -

Ivan Nešković jedan je od najkontraverznijih učesnika "Bara", koji se emituje na Kurir televiziji, ali ne čudi što se mnoge priče vrte oko njega, jer je i van rijalitija on donekle skandalozna ličnost. Kako Kurir saznaje, striper iz Valjeva, je ranije imao problem sa muževima žena sa kojima je imao seksualne afere. Nešković i sam priznaje da je ženskaroš, a to je moglo da ga košta i glave.

Ivan Nešković
foto: Printscreen

Naš dobro obavešteni izvor, koji je blizak Ivanu, ispričao nam je za njegove probleme sa muževima, dok je učesnik "Bara" bio u šoku kada smo mu rekli da znamo za tu priču, pa nam je sve priznao.

rijaliti Bar, Sofija Una Marić, Ivan Nešković
foto: Kurir Televizija

- Vidim da ste dobro obavešteni. Jeste, događale su se neprijatne situacije, ali nikada nije bilo toloiko neprijatno da bih ja prestao sa tim. Doduše, jednom sam se baš mnogo uplašio, jedna od mojih devojaka bila je udata za kriminalca. Ne znam kako, ali on je saznao za nas. Ništa mi nije uradio, upozorenje je bilo dovoljno. Ne želim da otkrivam njegov identitet jer je poznat u gradu. Posle te situacije neko vreme sam se primirio, nisam bio sa zauzetim ženama, ali... Kasnije prođe strah, preovlada potreba - rekao je Ivan, a onda otkrio da li za sebe misli da je dobar muškarac.

Sofija Una Manić, Ivan Nešković
foto: Printscreen

- Dobar sam, što nisam?! Naravno da bih voleo, da kada mi sin poraste, bude kao ja, da ima puno žena i da se lepe za njega. Po mom mišljenju tu nema ničega lošeg, ja nikoga ne teram da bude sa mnom - s ponosom je rekao Nešković, ali na naše pitanje da li bi voleo da ima ćerku, jer bi i ona onda mogla da se nađše na mestu svih tim žena, kaže da to nikako ne bi voleo da mu se dogodi.

Rijaliti Bar, Ivan Nešković, Kristina Stanković
foto: Printscreen

- E sada, malo je ružno što me to pitate, naravno da ne bih voleo da moja ćerka sutra ima dečka koji je kao ja. Iskreno, ne bih voleo da dobijem ćerku zbog takvih stvari. Ovo sada zvuči ružno i glupo, neka su sva deca živa i zdrava, ali... Kada bi se prema njoj neko ponašao onako kako se ja ponašam prema ženama, visio bi za primer - zaključio je Ivan.

Ivan Nešković
foto: Printscreen

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

02:20

Misica očajna zbog rijaliti trudnoće, otkrila koje će NEOBIČNO IME dati detetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track