07:37

TAKI I KARAĐORĐE O RIJALITI BEBI! Otac Maje Marinković priznao da poznaje Sofiju od ranije

puls bara

TAKI O MISICI SOFIJI: Otac Maje Marinković priznao da poznaje Unu od ranije IZMEĐU NJIH BILO EMOCIJA? Karađorđe lobirao priznanje

Bar -

Današnji gosti Puls Bara bili su otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki i Karađorđe Subotić, otac Aleksandre Subotić.

Karađorđe Subotić
foto: Kurir televizija

Rijaliti tate su podelili svoje utiske iz Bara.

Taki kaže da je jako lepo dočekan u Baru, a potom otkrio i za koga misli da je najozbiljniji igrač.

- Super sam dočekan u Baru, bas sam bio prijatno iznenađen. Kseniju poznajem, Ksenija pokušava da se otarasi konkurencije i ona je iskusan rijaliti igrač. Nagrada je jedna, tako da to nije ništa čudno. Sofija Una i ja se isto znamo privatno, ona ima super energiju. Neću otkriti sve, nije sve za televiziju - rekao je Taki.

Taki
foto: Kurir televizija

- Nominacija je ubedljiva i jaka, vidim da se devojke bore za svoj status pre svega preko kreveta. Vidim da je uspela da iznervira svog dečka, Ksenija se pokazala kao iskusan rijaliti igrač - misli Karađorđe.

Karađorđe Subotić
foto: Kurir televizija

O Sofijinoj trudnoći

- Mislim da je ovo rijaliti priča, možda je ovo rekla i zbog opstanka. To je zatvoren prostor, devojkama se možda poremeti ciklus - rekao je Taki.

Taki
foto: Kurir televizija

Karađorđe smatra da se momci nisu poneli džentlmentski prema Sofiji Uni.

- Vidim da su se momci ogradili od te trudnoće, mislim da ćemo morati biti Poaro u tom slučaju. Daleko od toga da je to džentlmentski, mnogo njih ulaze neiskreno u te rijaliti veze - kaže Karađorđe, pa se potom i šalio sa Takijem provocirajući ga da sa misicom ima nešto više od drugarstva.

Karađorđe Subotić
foto: Kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:02

TOP 5 svađa u Baru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track