01:28

Darko Vadlja poslužio Vendi kafom, ali ona odbila da popije

Džentlmentski

NE MOGU OVO DA PIJEM! VENDI IMALA ZAMERKU NA DARKOVU KAFU! Pogledajte kako je barovac reagovao na pevačicinu PRIMEDBU (VIDEO)

Bar -

Gosti popularne emisije Puls Bara na Kurir televiziji bili su popularna pevačica Vesni Vukelić Vendi i tarot-tumač Duško Đurđević Dali.

Oni su zajedno sa voditeljem Ivanom Gajićem komentarisati učesnike "Bara".

U jednom trenutku je došao i Darko Vadlja i doneo kafu gostima u emisiju Puls Bara.

Ali, Vendi je reagovala odmah, jer je danas petak, a kafa nije posna.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Moraću odmah da te sasečem. Poštujem svačiji trud, ali već vidim da ovo nije posno, a danas je petak. Ali, sve je u redu, samo ako može Darko da napravi novu kafu - kulturno je zamolila Vendi.

Darko, naravno, nije imao primedbu na to.

- Ovo smo Vam doneli od srca - rekao je Darko.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Znam i jako je lepo - uzvratila je popularna pevačica Vendi.

Bar
foto: Kurir Televizija

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

05:57

Šok izbacivanje! Sofija Una napušta Bar

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

28:29

BAR 27.01.2022. PREGLED DANA 2.DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track