S*KSI SLOVENKA OD OMILJENE DO NAJOMRAŽENIJE: Rijaliti igrači provalili Kseniju! Neće više da trpe zbog nje, evo šta je PRIREDILA
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE VIŠE GLAVNA

S*KSI SLOVENKA OD OMILJENE DO NAJOMRAŽENIJE: Rijaliti igrači provalili Kseniju! Neće više da trpe zbog nje, evo šta je PRIREDILA

Bar -

Ksenija Kranjec, učesnica rijaliti Bara iz Slovenije koja je već poznata po rijaliti učešćima postala je omiljene jedna od najomraženijih.

Atraktivna učesnica od samog početka intrigira javnost izjavama, pa je tako pričala o poznatim muškarcima koji su joj prilazili, o svom nalogu na mreži za odrasle, kao i zlostavljanju.

Ksenija je postala jedna od nominovanih učesnica "Bara" i to prva kada je odbila zadatak i smanjila nagradu za 1.000 evra.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Barovci su tada shvatili da Slovenka sa njima igra igru, pa su počeli da je izbegavaju i promenili su odnos prema njoj. Svi igrači zamerili su cimerki što su kažnjeni zbog nje.

Inače, atraktivna učesnica je u Sloveniji poznata po brojnim skandalima i tabloidnim naslovima, učešću u tamošnjem "Velikom bratu" 2015. godine, kao i po lezbo-aferi.

Ksenija Kranjec
foto: Privatna arhiva

U Srbiji je učestvovala u "Parovima" 2017, kada je pobedila Dalila Dragojević. Ksenija je tada uplovila u vezu s Nikolom Lakićem i javno s njim vodila ljubav. Poznata je i po histeričnim ispadima, svađama, kao i po tome da voli da popije, zbog čega se jednom prilikom potukla s Jelenom Krunić.

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

Bar satnica vikend, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs

Bonus video:

04:00

Novi takmičari! Ksenija Kranjec i Jan Klobasa ušli u Bar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track