ŠOK! KSENIJA NA VRUĆOJ STOLICI SAZNALA DA BI SE IVAN S*KSAO SA DRUGOM Poludela od besa i razočarenja, on prebledeo CRNO MU SE PIŠE
Foto: Kurir Televizija

NAGRABUSIO JE

ŠOK! KSENIJA NA VRUĆOJ STOLICI SAZNALA DA BI SE IVAN S*KSAO SA DRUGOM Poludela od besa i razočarenja, on prebledeo CRNO MU SE PIŠE

Bar -

Slovenka Ksenija Kranjec našla se drugi put na vrućoj stolici sa Stanislavom Kuridžom.

Dok su gledali profile nominovanih Ksenija je saznala šta je Ivan Nešković, njen rijaliti partner, govorio o Stanislavi.

- Uh, kako je dobra ova, samo da ima dužu kosu. Haos bi bio, obožavam starije - rekao je Ivan Dejani Deletić te večeri kada je Stanislava stigla u Bar.

rijaliti bar
foto: Kurir televizija

Nakon što je ovo čula, Ksenija je poludela od besa:

- Ja ovo nisam znala! Potpuno sam razočarana, ovo nisam očekivala. To znači da bi on svaku novu dohvatio koja dođe ovde - rekla je Ksenija.

Ivan Nešković je pokušao da se opravda, ali bezuspešno.

- Ovo nije istina, ovo sam ja rekao pre nego što je ona došla. To može da se namontira - pokušao je da se izvadi Ivan, ali niko mu nije poverovao.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

Da podsetimo, Ivan Nešković je po ulasku u rijaliti Bar odmah uplovio u strastvenu vezu sa msilicom Sofijom Unom Manić. Njih dvoje imali su odnos pun strasti, a neretko se dešavalo da zatresu jorgan i po celu noć. Nakon burne veze sa misicom, Nešković je završio u vreloj akciji i u toaletu bara sa Splićankom Majom Kovačević.

10:51

NEVIĐENI HAOS U BARU! Maja imala s*ks sa kolegom i gostom lokala, pa NASRNULA NA KAMERMANA

Poslednja u redu od barovkinja koja je pala na šarm Neškovića je Slovenka Ksenija Kranjec. Od ljubavi do svađa, njihov odnos je eskalirao iz epizode u epizodu, a kako su večeras otkrili, njih dvoje su sada u ljubavi.

rijaliti bar
foto: Kurir televizija

Međutim, nakon saznanja da je hteo i da vodi ljubav sa Stanislavom Kuridžom, a u slučaju da Ksenija ostane u Baru očekujemo burne reakcije.

Sa druge strane, iako Ksenija nije imala prevelikih ljubavnih avantura u rijalitiju Bar zavela je Damira Tepavca. Ipak, više od drugarstva među njima ništa nije bilo.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:08

S*KSI TATA NIJE DOBRO! Bar menadžer izveo Darka da vidi o čemu se radi, onda je on otkrio ŠTA GA MUČI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track