02:55

Vesna Rivas: Ja rijalitiju ne mogu da kažem ne!

ISKRENO

JA RIJALITIJU NE MOGU DA KAŽEM NE! Vesna Rivas potpuno šokirala izjavom, a potom otkrila da se za karijeru PITAJU ČLANOVI PORODICE

Bar -

Vesna Rivas, pevačica i astrolog, gost je Pulsa Bara na Kurir televiziji i otkrila je da bi ušla u rijaliti ako je pitaju, mada pošto je kako kaže u "rijaliti penziji" drugi će se pitati umesto nje.

Vesna je istakla da je rijaliti poprilično drugačiji od realnog života i da ti nemaš neku slobodu.

- U spoljnom životu kada te neko ne iznervira ti se samo ne vidiš sa njim, što se kaže baciš ga na ignore. Ali u rijalitiju ti ni ne znaš ko će učestvovati i kakav će te odnos imati - rekla je Vesna.

Puls Bara
foto: Kurir televizija

Bivši rijaliti učesnik i pevač Mirko Gavrić istakao je da bi ušao u Bar ako mu za to dođe trenutak.

- Ja sam jednom rekao nikad, pa sam porekao. Poznat sam po tome da višu glupost da radim više puta. Nikad ne reci nikad - rekao je Gavrić.

Puls Bara
foto: Kurir televizija

Pevačica se osvrnula na svoju rijaliti penziju i kako bi rado izašla iz nje ako dobije poziv.

- Evo treća godina, na leto će biti pune tri godine, kako sam u rijaliti penziji. Ja sam samu sebe odvela u tu penziju, pošto se penzioneri svuda vraćaju i rade vrlo su sposobni. Od sada sam odlučila ako me pozovu, a ja ne mogu rijalitiju da kažem ne, onda će se pitati članovi moje porodice. Ako se to desi tada će producenti morati da pričaju sa mojim sinom i mojim matorim i ako kućni savet bude rekao da onda ću ići - rekla je Vesna Rivas.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:29

Vesna Rivas u Pulsu Bara otkrila pravo zanimanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track