05:52

MUŠKE SUZE SU NAJTEŽE! Davor ne krije emocije: Zbog dece ZAPLAKAO u emisiji uživo - Savo Perović mu pružio podršku!

i kamen bi zaplakao

MUŠKE SUZE SU NAJTEŽE! Davor ne krije emocije: Zbog dece ZAPLAKAO u emisiji uživo - Savo Perović mu pružio podršku!

Bar -

Davor Darmanović rasplakao se u prvo u rijaliriju Bar, a zatim i u emsiji "Puls Bara" kada se prisetio svojih dečaka.

- Sjajna je devojka, ali je i folirant i ovakva i onakva. Možda između nas nije moglo da bude ništa ovde, ali napolju možda - kaže Davor.

Savo Perovič, Davor Darmanović
foto: Kurir televizija

On ima dvojicu sinova za koje kaže da su mangupi.

- Mene moj sin, koji igra levog beka, neće da zagrli, a kod lika koji stoji sa mnom, dođe mala ćerkica i zagril ga i ja se ono rastopim. U tim momentima bih voleo da imam ćerku. Ali šta bih ja sa njom radio, ali jako mi je drago kad odem sa ovim mojima na fudbal, kada im održim trening - rekao je Davor koji se rasplakao, a zatim zamolio produkciju da samo izađe iz rijalitija da bi igrao fudbal sa sinovima.

Dok je gledao prilog u "Pulsu Bara" Davor se opet rasplakao.

- Ja sam se naježio sad, iskreno - rekao je Savo Perović.

Davor je rekao da je došao ovde da upozna nove kolege.

- Ovde su samo Luka i Damir znali svoj posao, ovo ostalo, nije to to. Šta ja imam još ovde da ostajem - kaže Davor, dok je Savo Perović odmah požuiro da ga ohrabri:

Savo Perovič, Davor Darmanović
foto: Kurir televizija

- Obećao sam da ću im napraviti igraonicu u kući.

- Dal si prijatelju normalan. Ni ja nisam ušao u rijaliti da bi ostao do kraja, pa se to desilo. Kada sam ušao u Bar ti si bio prvi fokus, jedan od najarizmatičnijih likova koje sam video. Drugo, imaš ozbiljnog potencijala i ja ti kažem da davno nisam video nekog tako opuštenog da ima iskreno emocije i da se iskreno ponaša. Tako da pojedi još ove dve nedelje - rekao je Savo.

- Jako je retko da vidiš muškarca da pusti suzu, ali takve stvari se ne foliraju. Volim ljude koji imaju emocije i koji se ne libe da ih pokažu. Takvi ljudi će da žive i da im sva vrata budu otvorena. Što se mene lično tiče, ja bih glasao prvi sada za tebe i navijam za tebe - kaže popularni pevač.

Savo Perovič, Davor Darmanović
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:50

U Bar se vratila Stanislava! Svi barovci se obradovali, a posebno Sanja Jakšić i Vasići!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track