05:36

UČESNICE RIJALITIJA VRŠILE BIZARAN OBRED U DVORIŠTU KAFIĆA! Crne sveće i opelo za izgubljenu ljubav A ONDA SU ZAPALILE NEŠTO!

RIJALITI BAR

UČESNICE RIJALITIJA VRŠILE BIZARAN OBRED U DVORIŠTU KAFIĆA! Crne sveće i opelo za izgubljenu ljubav A ONDA SU ZAPALILE NEŠTO!

Bar -

U Baru ne prestaje da bude zanimljivo. Najnovija ljubavna intriga u Baru tiče se Kristine Stanković i Davora Darmanovića koji već neko vreme imaju izvesnih problema, iako nije jasno o čemu se tu zaista radi.

Bar
foto: Kurir Televizija

Kristina je dosta tužna ovih dana, a sve to se odrazilo i na njenu psihu. Ona je tako u Baru počela da cepa srce na kom je pisalo Kristina i Davor i otišla na terasu Bara da "sahrani njihovu ljubav". Iz šale napravila je "opelo" za Davorovu i njenu ljubav.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Ostaci nas ostali su u ovoj metalnoj posudi. Bog da mu dušu prosti, srcu jedne prelepe mlade dame, koja pretrpe teror i razne moguće provokacije, koja je dala celu sebe zarad ove ljubavi - rekla je Kristina.

Da stvar bude još gora u toj bizarnoj ideji pridružile su joj se Maja Kovačević i Sanja Jakšić koje su be po muke prihvatile igricu.

Njih tri su "držale opelo" nad njihovom izgubljenom ljubavlju. Njih tri su se izgleda odlično zabavile, a potom su se smejale i izgleda da je Kristina bila rasterećenija, posle ove pomalo čudne šale.

1 / 5 Foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

54:22

BAR PREGLED DANA 24.02.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track