02:30

DEJANA I KRISTINA NAPRAVLE ŠOU U BEOGRADU! Pogledajte šta su radile, dok su Beograđani sa oduševljenjem posmatrali!

RIJALITI BAR

KAKVE CARICE! DEJANA I KRISTINA NAPRAVLE ŠOU U BEOGRADU! Pogledajte šta su radile, dok su Beograđani sa oduševljenjem posmatrali!

Bar -

Voditeljka rijalitija Bar Jelena Nikolić poznatija kao Kontrakulturna došla je u Bar i saopštila je barovcima da imaju poseban zadatak, tačnije dve barovke imale su poseban zadatak - a to su Kristina Stanković i Dejana Deletić.

Njih dve dobile su zadatak da idu Beogradom i budu ulične sviračice i pevačice, ali i da sakupljaju bakšiš. Njih dve savršeno su se snašle u ovim ulogama.

Bar
foto: Kurir televizija

Ono što je zanimljivo je i to da su ih svi prepoznavali, ali i da su im pričali da su upravo njih dve najzanimljivije i najpozitivnije u Baru.

Podsetimo, ljubav Dejane Deletić i Alekse Barudanova cveta, ali Kristina je malo tužna zbog odnosa sa Davorom Darmanovićem.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

No, Kristina se danas odlično zabavila i pokazala da ume da bude veoma pozitivna uz prisustvo i prijateljstvo Dejane Deletić dsa kojom je bliska prijateljica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:50

U Bar se vratila Stanislava! Svi barovci se obradovali, a posebno Sanja Jakšić i Vasići!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track