02:24

ZOKI ŠUMADINAC PROMENIO ZANIMANJE! Pogledajte kako ga je voditelj predstavio

puls bara

ZOKI ŠUMADINAC PROMENIO ZANIMANJE! Pogledajte kako ga je voditelj predstavio OD 1578. GODINE OVA NAUKA PRIZNATA JE U SVETU

Bar -

Gosti današnjeg Pulsa Bara bili su poznata estradna javna ličnost Zoki Šumadinac i novinar Espresa Lazar Stanušić.

Dok je predsavljao voditelj emisije Puls Bara predstavio je Zokija Šumadinca kao ezoteristu i astronumerologa.

Zoki Šumadinac
foto: Kurir Televizija

- Ezoterija je i astrologija i numerologija, i sve te discipline, osim vidovnjaštva. To je nešto sasvim drugo. Od 1578. je priznata u svetu, pa onda i u Evropi. Na Balkanu je sa ezoterijom krenulo pre 1 i po veka. Ezoterija je priznata nauka o proučavanju vidljivih i nedidljivih svetova - rekao je Zoki Šumadinac u Pulsu Srbije.

Puls Bara
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Zoki Šumadinac rođen je 08.08.1975. godine u Austriji, a sada živi u Gornjem Milanovcu. Bavi se pevanjem, ali i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija. Javnost ga je upoznala zahvaljujući hitu “Autotjun”, posle čega su mu se otvorila brojna vrata.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:18

Zoki Šumadinac i Kristina plesali uz dobro poznati hit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track