LAKOVANE ČIZME DO BUTINA I GOLE NOGE! Kontrakulrurna ostavila bez daha stajlingom: BRADAVICE SE OCRTAVAJU kroz pripijenu haljinu
Foto: Printskrin/Instagram

bomba

LAKOVANE ČIZME DO BUTINA I GOLE NOGE! Kontrakulrurna ostavila bez daha stajlingom: BRADAVICE SE OCRTAVAJU kroz pripijenu haljinu

Bar -

Jelena Nikolić, voditeljka emisije "Kontrashow" i rijalitija "Bar" na Kurir televiziji na večerašnjem izbacivanju iz rijalitija svojim stajligom ostavila je sve bez daha.

Jelena Nikolić, Kontrakulturna
foto: Printskrin/Instagram

Ona se pojavila u lakovanim čizmama do butina i krakoj haljini pripijenoj uz telo, koja je fenomenalno istakla njenu vitku figuru.

Poznata voditeljka je i na svom Instagram profilu podelila fotografiju pre početka izbacivanja u "Baru", a pozitivni komentari samo su se ređali.

Večeras je iz rijalitija Bar ispao Ivan Nešković, a upravo će on biti gost popularne emisije "Kontrashow" u utorak na Kurir televiziji od 22:45 časova.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track