NA IVICI DA PREVARI SUPRUGU! VRELA SPLIĆANKA ne odustaje od s*ksi tatice, a sada se oglasila NJEGOVA SUPRUGA i uputila JAKU PORUKU
Foto: Kurir televizija

napeto

NA IVICI DA PREVARI SUPRUGU! VRELA SPLIĆANKA ne odustaje od s*ksi tatice, a sada se oglasila NJEGOVA SUPRUGA i uputila JAKU PORUKU

Bar -

Maja Kovačević ne krije svoje simpatije prema Darku Vadlji.

Otkako se vrela Splićanka vratila u rijaliti "Bar", ona ne prestaje na sve moguće načine da se približi Darku, što je rezultiralo čak i svađom pre neki dan.

Bar
foto: kurir televizija

A nakon teške svađe od pre nekoliko dana kada je pijana Maja Kovačević uletela u krevet Darku Vadlji, koji ju je surovo izbacio, Maja i Darko našli su se sinoć sami na krevetu.

Bar
foto: Kurir televizija

Nakon što su podelili pivo, Darko joj je ponudio i malo rakije "ispod žita". Maja je pristala da preseče pivo rakijom, ali samo ako joj se i Darko pridruži.

Bar
foto: kurir televizija

Njih dvoje nastavili su intimno da razgovaraju o takmičenju u Baru, a nakon što je Maja otkrila da će sabotirati svaki zadatak i da će se potruditi da nagradu spusti što više, ukoliko ne bude imala pravo da se takmiči.

Bar
foto: kurir televizija

Darko se u prvih par dana Majinog povratka bio uzdržan, ali očigledno je da je sinoć popustio pod šarmom vreće Splićanke.

Darkova supruga Martina oglasila se na Instagramu, uputivši svom suprugu podršku putem storija.

bar
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Darko je više puta napomenuo da nikada neće prevariti svoju suprugu, a očigledno je da Martinu pokušaji Maje Kovačević da joj osvoji supruga ne dotiču.

Do kraja rijalitija ostalo je još samo dve nedelje, ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati odnos oženjenog Darka i Maje Kovačević.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

26:03

26.02.2022 BAR PREGLED DANA 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track