03:42

Darka svi povezivali sa Majom a on PRIZNAO KO MU SE SVIĐA! Njegova žena će POLUDETI

nova ljubav na pomolu

ŠOK-PREOKRET Umesto S*KSI PLAVUŠE odabrao NJU: Darka svi povezivali sa Majom a on PRIZNAO KO MU SE SVIĐA! Njegova žena će POLUDETI

Bar -

U večerašnjoj emisiji "Pitanje gledalaca" sa voditeljem Ivanom Gajićem jedan od gledalaca pitao je za šta bi nagradu od 30.000 evra potrošio isključivo na svoju decu.

Afera Darka Vadlje i Maje Kovačević već nekoliko dana potresa rijaliti. Mnogi su mislili da će s*ksi plavuša kontroverznog ponašanja osvojiti nedodirljivog "taticu", međutim jedno pitanje publike iznudilo je šokantan odgovor.

bar
foto: Kurir televizija

- Darko, kada bi morao da biraš između Maje i Stanisalve, za koju bi se opredelio? - pročitao je Ivan Gajić, na šta je Darko kao iz topa odgovorio da bi se opredelio za Stanislavu.

Ivan Gajić, Puls Bara
foto: Promo

Stanislava Kuridža je samohrana majka, koja je u svom kratkom učešću u rijalitiju "Bar" izgradila dobre odnose sa Darkom Vadljom i njegovim sinom Svenom.

Nakon povratka u rijaliti, u kome će provesti vreme do velikog finala, Stanislava i Darko obnovili su svoj prijateljski odnos, a kako je on priznao da mu se požrtvovana majka više dopada od seksi plavuše ostaje da vidimo da li će ovoga puta pokleknuti i biti neveran svojoj supruzi.

bar
foto: Kurir televizija

Darko je tokom ove večeri jasno istakao i da nijedna žena neće spavati u njegovom krevetu u rijalitiju.

Ipak, kamere su zabeležile da Maja Kovačević, ne samo da je spavala u Darkovom krevetu, već je spavala i na njemu.

Na celokupnu situaciju Vadljina žena imala je da istakne samo jedno - da pruži mužu bezrezervnu podršku da dođe do pobede i zaslužene nagrade.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track