00:30

Izbor za Mis Bara: Nadmetanje atraktivne plavuše i Splićanke u nikad viđenom izdanju

rijaliti bar

VRELA MISICA PRAVI NAJLUĐU ŽURKU U BEOGRADU: Večeras se atraktivna plavusa i Splićanka nadmeću KOJA CE BOLJE DA ZABAVI GOSTE

Bar -

Večeras je prva od dve velike žurke, a ovu organizuju "domaći" takmičari. Mada to nije jedini zadatak koji su imali, ono što je sve zapanjilo je specijalni izazov, takmičenje za Mis Bara.

Podsetimo, Bar menadžer Nenad je najavio barovcima jedan od najvećih zadataka do sada. Uključiće domaće takmičare i povratnike odnosno bivše takmičare. Zadatak će biti da oba tima naprave žurku u petak i subotu. Svaki segment će se gledati od prodanih koktela do timskog rada. Tim koji bude pobedio dobiće lepu nagradu. Za domaće takmičare vratiće se nagrada od 30.000 evra i samo će jedan takmičar ispasti, a inače bi trebala dva. Pobeda povratnika će doneti jednom od njih mogućnost da se vrati u takmičenje za nagradu od 30.000 evra.

Izbor za mis bara bio je napet, a učesnice su bile Maja i Stanislava za ekipu "povratnika" i Kristina i Dejana za ekipu "domaćih".

1 / 3 Foto: Kurir televizija

U žiriju su bili Lazar Stanušić - novinar Espreso portala, Ivan Gajić - voditelj emisije Puls Bara i Jelena Nikolić voditeljka rijalitija Bar.

Oni su bili jednoglasni, te su se složili da je Kristina Stanković mis prve sezone rijalitija Bar.

rijaliti Bar
foto: Kurir

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:48

VRELA SPLIĆANKA OTVORENO MUVALA OŽENJENOG MUŠKARCA! Cimeri otkrili SVE DETALJE: Mene bi bilo SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track