06:55

ŠOK NAD ŠOKOVIMA TOKOM NOMINACIJA U RIJALITIJU! Niko nije znao da ONA ima tajni imunitet, miljenik publike POLUDEO KAD JE SAZNAO

ŠOK NAD ŠOKOVIMA TOKOM NOMINACIJA U RIJALITIJU! Niko nije znao da ONA ima tajni imunitet, miljenik publike POLUDEO KAD JE SAZNAO

Bar -

Vreme je za nominacije u Baru.

Barovci su danas bili pod nikad većom tenzijom zbog nominacija. Aktuelni takmičari su i dalje u klinču sa povratnicima.

Voditeljka je saopštila takmičarima da su glasovi sa portala i sms glasovi sabrani.

bar
foto: Kurir televizija

Prema rezultatima, Davor je na prvom mestu, na drugom Dejana, potom Aleksa, Darko i Sanja.

Davor je zaštićen od nominacija kao favorit publike. Darko je predhodnih nedelja bio favorit publike, njemu su ovi rezultati došli kao šok. Čak su i ostali takmičari ostali šokirani.

bar
foto: Kurir televizija

Situacija sa minusima na tabli se lomila, na Davoru je bilo da da svoj sud. Ove nedelje glas omiljenog vredi kao dva, što znači da osoba koju nominuje dobija 2 minusa. Davor se potom odlučio da nominuje Darka.

Situacija na tabeli bila je jasna, Darko je prvi nominovani za ispadanje, dok je po plusevima za omiljenu osobu izabrana Dejana.

bar
foto: Kurir televizija

Šansu za nominaciju dobili su i povratnici, koji su po dogovoru trebali jednu osobu da nominuju. Oni su izabrali Sanju.

Ono što takmičari nisu znali to je da Sanja ima tajni imunitet, koji je dobila od porodice Vasić. Stoga, drugi nominovani je Aleksa.

Darko nije bio srećan što je Sanja zaštićena, tokom razgovora sa cimerima nakon nominacija rekao je za Sanju da je dno dna.

bar
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:04

NAKON OVOGA NIŠTA U BARU NEĆE BITI ISTO! NOVA PRAVILA TAKMIČENJA U RIJALITIJU: Bar menadžer saopštio važne vesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track