04:58

DARKO IZJEDNAČIO REZULTAT! Borba za 30.000 evra se nastavlja, ovo je bilo presudno: POVRATNICI ĆE SAD IMATI PUNE RUKE POSLA

rijaliti bar

DARKO JE IZJEDNAČIO REZULTAT! Borba za 30.000 evra se nastavlja, ovo je bilo presudno: POVRATNICI ĆE SAD IMATI PUNE RUKE POSLA

Bar -

Bar menadžer je imao dodatan zadatak za barovce. Ovaj zadatak bi timovi doneo dodatan bod.

Povratnici trenutno vode sa 4 prema 3 i ovaj bod bi im obezbedio pobedu, mada ako bi domaći uzeli izjednačili bi rezultat i time još više zakuvali.

1 / 5 Foto: Kurir Televizija

Zadatak je bio da se naprave kokteli koji će biti ocenjivani, a osim toga gledaće se i brzina.

Stanislava je bila izabrana za ekipu povratnika, dok je Darko bio izabran za ekipu domaćih. Ostali barovci su smeli da pomažu učesnicima.

Za samo pet sekundi razlike je Darko pobedio i izjednačio rezultat domaćih i povratnika, sada je 4 prema 4. Poslednji izazov se bliži.

Podsetimo, Bar menadžer Nenad je najavio barovcima jedan od najvećih zadataka do sada. Uključiće domaće takmičare i povratnike odnosno bivše takmičare. Zadatak će biti da oba tima naprave žurku u petak i subotu. Svaki segment će se gledati od prodanih koktela do timskog rada. Tim koji bude pobedio dobiće lepu nagradu. Za domaće takmičare vratiće se nagrada od 30.000 evra i samo će jedan takmičar ispasti, a inače bi trebala dva. Pobeda povratnika će doneti jednom od njih mogućnost da se vrati u takmičenje za nagradu od 30.000 evra.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:58

PRSO TOTALNO! Igrač rijalitija pokušao da ZAPALI STAN u kome žive rijaliti učesnici: BUKNULA VATRA, GORE TEPISI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track