02:30

Astrolog otkrio šta čeka barovce: Pobediće onaj za koga najmanje očekujete!

RIJALITI BAR

ASTROLOG OTKRIO ŠTA ČEKA SVE BAROVCE! Pobediće onaj za koga ćete najmanje očekivati A OVAJ UČESNIK ĆE TEK DA POKAŽE SVOJE LICE

Bar -

Ružica Kralj, astrolog, predvidela je kakva sudbina očukuje barovce koji se takmiče za nagradu od 30.000 evra.

Voditelj Ivan Gajić dao je Ružici spisak sa datumima rođenja, gde je astrolog za svakog barova imao po neku reč.

Puls Bar
foto: Kurir televizija

- Darko, ovo je njegov mesec. Veoma je napet, jedva čeka kraj, završetak, ali mu je opet sve zanimljivo i vrti se sve oko njega. Tu je i Davor u raku, on sve čeka. Čeka da završi taj neki period i da započne neki novi. Njemu je isto dobar period u životu jer mu je ovo početak nekog kraja u životu, gde će započeti od kraja marta nov život. Sanja ima jedan dobar period i ona je borac. Ja sam njoj rekla i prošli put da treba da se bori za posao i da potisne ljubav, ali njoj je problem što ne može da živi bez ljubavi. Mada ona može da bude dosta dominantna i uspešna i među prvima je po meni čak šta više - rekao je astrolog.

Puls Bar
foto: Kurir televizija

- Dejana tačno zna šta hoće, mudra, previše analiza ima oko sebe. Mora malo da se opusti. Kristina je večito na osuđeničkoj klupi, svi je drugačije doživljavaju, niko ne može da shvati ko je ona. Ona će svoje lice tek kasnije da pokaže. Aleksa je ovde veoma interesantnan. Vrlo mudar, dosta tajnovit čovek. Ne priča previše, ali to što priča svi vole da čuju. On je veliko iznenađenje - naveo je astrolog.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

32:34

DARKO JE IZJEDNAČIO REZULTAT! Borba za 30.000 evra se nastavlja - (EP 77 DEO2)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track