NJIHOVA SUDBINA JE U VAŠIM RUKAMA! Glasajte za svog favorita u RIJALITIJU BAR: Neko od NJIH ČETVORO večeras osvaja 30.000 EVRA
Foto: Kurir

glasajte

NJIHOVA SUDBINA JE U VAŠIM RUKAMA! Glasajte za svog favorita u RIJALITIJU BAR: Neko od NJIH ČETVORO večeras osvaja 30.000 EVRA

Bar -

Večeras u 22h na Kurir TV počinje live proglašenje pobednika u rijalitiju Bar. Četvoro superfinalista je u trci za nagradu od 30 000 evra.

Bar
foto: Kurir

Pobeđuje onaj koji osvoji najviše glasova.

Odlučite ko treba da osvoji nagradu od 30.000 evra.

Ako želite da glasate za Dejanu ukucajte BAR 09, za Davora BAR 07, za Kristinu BAR 02 i za Darka BAR15 i poruku pošaljite na broj za zemlju iz koje šaljete sms.

Dejana Deletić koja dolazi iz Kragujevca u ovoj igri je pokazala da nije presudno iskustvo, ali jeste odlučujuće ako si spreman da naučiš i dokažeš da ti apsolutno ništa nije prepreka da dodješ do cilja. I ako mrziš i ako voliš, i ako imaš se*s pred kamerama, i ako zbog toga plačeš, ne znači da si slab i nesposoban da uđeš u ring sa najboljima.

Dejana Deletić
foto: Kurir

Davor Darmanović dolazi iz Novog Sada i dominira za šankom godinama unazad! U rijalitiju Bar se pokazao kao najiskusniji i najzaslužniji za podizanje Bara od nule. Iako se predstavlja kao momak koga zanima samo zabava, itekako smo upoznali i njegove skrivene osobine kada je pred situacijom koju ne može da kontroliše. Ipak je izdržao do kraja i spreman je da osvoji 30000 evra.

Savo Perovič, Davor Darmanović
foto: Kurir televizija

Kristina Stanković iz Šapca je u Bar ušla sa željom da se dokaže i pobedi. Savladala je uspešno sve izazove, a najveći medju njima je sahranila. Ljubav koju je od početka osećala prema Davoru uspela je da prevazidje i skoncentriše se na pobedu! Preživela je nominacije, organizovala poslednju žurku u Baru kako dolikuje i čeka svojih 5 minuta slave.

bar
foto: Kurir televizija

Darko Vadlja iz Zagreba nije planirao da se takmiči u rijalitiju Bar, ali ga je muka u spasavanju sina na to naterala. Od ulaska je bio vrlo nervozan, neraspoložen i neprijatan, pa je tako i medju takmičarima izazivao najviše mržnje. Niko ga do poslednjeg dana nije prihvatio. Darko je sada u samom finalu i vise od svega zeli nagradu iako mnogi misle da je nije zasluzio.

Rijaliti Bar, Bar, Darko Vadlja
foto: Kurir

Glasajte za svog favorita i pomozite mu da osvoji 30.000 evra. Linije za glasanje se zatvaraju tokom live proglašenja pobednika.

Bar
foto: Kurir

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

54:07

20220311-BAR-PREGLED-DANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track