08:46

VADLJA POKAZAO DA UME DOSTOJANSTVENO DA GUBI Ispričao šta misli o pobedniku Davoru

puls bara

SVAKA ČAST! VADLJA POKAZAO DA UME DOSTOJANSTVENO DA GUBI Ispričao šta misli o pobedniku Davoru, ali OTKRIO I ZAŠTO SE U BARU NAPIO

Bar -

Gosti današnjeg Pulsa Bara kod autora i voditelja ove emisije koja se emituje na Kurir televizijiji bili su drugoplasirani takmičar rijaliti Bara Darko Vadlja i novinarka Monda Katarina Bojović.

- Davora sam i video kao glavnu pretnju, on je čovek koji je na fenomenalan način vodio šank i Bar. Rekao sam na početku da se nisam došao takmičiti u Baru sa ljudima koji su majstori u svom poslu, to bi bilo jako ružno. Daleko sam dole ispod - rekao je Darko Vadlja.

Bar
foto: Kurir Televizija

A Darko je otkrio i šta je uradio posle finalnog takmičenja.

- Prva stvar koju sam uradio posle takmičenja, otišao sam da spavam i uzeo sam telefon i čitao poruke - rekao je Vadlja.

Otkrio je i da se u Baru prvi put napio, ali i da mu je teško palo što je morao da nominuje Sanju Jakšić, kao i da su svi koji su bili u finalu i zaslužili da tu budu.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Popio sam u četvrtak. I to je bilo prvi put da sam popio malo veću količinu alkohola. Nadam se da nisam nikoga smarao. I tada kada sam bio bio sam normalan. Iskreno, pojavio se onaj koktel B 52 i bio mi je mrak za popit, i onda daj jedan, drugi, treći ... Morao sam nekoga da nominujem i nominovao sam Sanju, i bilo mi je jako teško -rekao je drgugoplasirani Darko Vadlja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

Veliko finale rijalitija Bar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track