DEJANA PRIZNALA DA JE U VEZI SA ALEKSOM I POSLE BARA! Otkrila detalje romanse, pa šokirala: Menadžer je LJUBOMORAN na nas
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

ZALJUBLJENA

DEJANA PRIZNALA DA JE U VEZI SA ALEKSOM I POSLE BARA! Otkrila detalje romanse, pa šokirala: Menadžer je LJUBOMORAN na nas

Bar -

Učesnica rijalitija "Bar", Dejana Deletić zauzela je treće mesto, dok je pobedu odneo Davor Darmanović, koji je osvojio nagradu od 30.000 evra.

Međutim, ona nije izašla iz Bara "praznih ruku", već joj je doneo mnogo više od finansijske dobiti. Naime, ona je pred kamerama započela vezu sa Aleksom Barudanovim, a po izlasku su nastavili romansu.

Dejana Deletić
foto: Kurir televizija

Dejana je sada za Kurir otkrila detalje njihove veze, sumirala utiske i istakla ko joj je bio pravi prijatelj u prethodna tri meseca dok je boravila u Baru.

- Još nisam u glavi raščistila sa rijalitijem. Poremećena sam (smeh). Samo mislim o Baru, pitam se šta li rade ostali učesnici. Mislim o njima stalno i sa većinom se čujem. Najviše mi nedostaje Sanja, Ivan, Ksenija...Imam traume u smislu da gledam po kući da li je negde kamera, pipam se gde je bubica, ne mogu da spavam kako treba, šapućem po kući i pazim šta pričam.

U kakvim si odnosima sa Aleksom?

- U Baru je sve krenulo, bili smo u vezi, a po izlasku samo nastavili vezu. Sad jedva čekam da budemo zajedno. Čim se ne vidimo par dana, nedostaje mi. Sve je potaman. Sa Aleksom je lepo, sad baš idem kod njega, gotovo se ne razdvajamo. Gledamo da ne pričamo o rijalitiju i skoro nijednom nismo počinjali tu temu. Nekad nađemo snimak gde smo nas dvoje i onda tako se prisetimo. Ali o drugim takmičarima definitivno ne pričamo kada smo zajedno.

Aleksa Barudanov
foto: Kurir

Priznala si da si bila zaljubljena u menadžera Nenada, da li ste se čuli nakon rijalitija?

- Nismo se čuli u emotivnom smislu, već samo drugarski. Par poruka smo razmenili i to je to.

Kako je on reagovao na tvoju vezu sa Aleksom?

- Iskreno, mislim da je ljubomoran na Aleksu i na našu vezu.

Bar
foto: Kurir televiyija

Misliš li da bi tvoja i Aleksina veza opstala sada u rijalitiju?

Uvek ima zlih ljudi koji hoće sve da pokvare, toga ima i u spoljnom svetu, a kamoli ovamo. Nadam se da bismo opstali ukoliko bi se vratili zajedno. Iskreno nisam se nadala da ću imati dečka u rijalitiju, a pogotovo ne kad izađemo.

Da li si se nadala pobedi?

- Svi koji smo bili tu nadali smo se pobedi. Imali smo u glavi da ćemo da budemo pobednici. Drago mi je što je Davor pobedio. Više sam najvila za Davora nego za Darka. Mislila sam da ću da ispadnem u prvih dve nedelje. Tako da je ovo treće mesto za mene veliki uspeh jer se nisam nadala. Želela sam naravno, ali jednostavno nisam očekivala.

rijaliti Bar, Bar, finale, finalno veče
foto: Ana Paunković

Ko ti je bio pravi prijatelj u Baru?

- Sanja i Sloba. Oni su uvek bili tu.

Da li se kaješ zbog nečega?

- Ne, ne kajem se ni zbog čega. Ništa ne bih menjala, uradila bih isto.

Na šta si ponosna?

- Najviše sam ponosna na to što sam ostala svoja i takva kakva jesam. Naravno, ponosna sam i što sam izašla iz rijalitija sa dečkom. I što se tu rodila ljubav.

Da li postoji neka tajna iz Bara za koju javnost nije saznala?

- Iskreno, nisam toliko gledala snimke, nisam pratila. Ako krenem da gledam bilo šta od klipova, iznerviram se iz nekog razloga. Krenem da se tresem. Sigurna sam da ima nekih tajni, ali sada ne znam.

Kada sabereš sve, da li bi ponovo ušla u Bar?

- Moralo bi da prođe neko vreme, pa onda da. Da se vratim malo u normalu i napunim se pozitivne energije jer mislim da je sva pozitivna energija tamo potrošena. Ali kasnije bih mogla da budem u drugom Baru.

rijaliti Bar, Bar, finale, finalno veče
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:09

Veliko finale rijalitija Bar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track