LESKOVAC: 11 osumnjičeno za ilegalno klađenje!

Zaradili krivične prijave

LESKOVAC: 11 osumnjičeno za ilegalno klađenje!

Crna Hronika -
Oni se terete da su u poslednjih nekoliko meseci organizovali i priređivali igre na sreću i sportsko klađenje na kompjuteru sa praćenjem rezultata sportskih utakmica

LESKOVAC - Leskovačka policija podnela je Osnovnom javnom tužilaštu u Leskovcu krivične prijave protiv 11 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Leskovačka policija podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu 11 krivičnih prijava protiv B.M. (44), B.J. (39), P.S. (46), I.R. (37), A.S. (44), Z.S. (44), B.N. (44) iz Leskovca, M.Z. (36), D.S. (37), D.V. (36) iz Leskovca i D.N. (34) iz Vranja.

Oni se terete da su u poslednjih nekoliko meseci na području grada Leskovca i opštine Lebane, u iznajmljenom poslovnom prostoru, bez odobrenja nadležnih organa, organizovali i priređivali igre na sreću i sportsko klađenje na kompjuteru sa praćenjem rezultata sportskih utakmica.

Policija je prilikom kontrole ovih objekata privremeno oduzela 53 poker aparata, četiri kompjutera za sportsko klađenje, elektronski rulet i kockarski sto, jer nisu bili fiskalizovni od strane Ministarstva finansija i privrede, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track