KOBNA SVAĐA: Muž i žena ubili mladića usred kafane

Tragedija u niškom lokalu „Gala“

KOBNA SVAĐA: Muž i žena ubili mladića usred kafane

Crna Hronika -
Policija uhapsila Nebojšu R. (41) i njegovu nevenčanu suprugu Eminu J. (32) zbog sumnje da su pesnicama nasmrt pretukli Damira Grekulovića (35) iz niškog sela Kamenica

NIŠ - Tukli čoveka do smrti!Nebojša R. (41) iz Niša i njegova vanbračna supruga Emina J. (32) iz Knjaževca pesnicama su nasmrt pretukli poznanika Damira Grekulovića (35) iz niškog sela Kamenica. Zločin se dogodio oko 22.30 u kafani „Gala“ u Borskoj ulici u Nišu, a prema prvim informacijama, motiv zločina je navodna pozajmica koju Grekulović nije vratio Emini.Vlasnici kafane još su u šoku jer, kako kažu, nikada ništa slično nisu videli.Hteo samo da se pozdravi- Čitav dan sam i ja i supruga pod tabletama. Ovim poslom se bavimo četrdeset godina, a ovo je nešto najstrašnije što nas je snašlo. Ništa nije nagoveštavalo tragediju, taj par je sedeo za stolom, pili su pivo, ali nisu bili pijani. Taj mladić je kasnije stigao, ali sam mu ja kazao da je već fajront i da ne ulazi. Međutim, on mi je rekao: „Samo da se pozdravim sa poznanicima, neću dugo“ - priča vlasnik kafane.On ističe da nije video šta se nakon toga desilo jer je sa ženom bio u kuhinji.- Nismo ni čuli neku svađu, samo sam video mladića kako leži na podu. Povikao sam: „Ženo, ovaj čovek je mrtav.“ Pritrčali smo mu, a njemu je odmah počela da modri glava. Zvali smo Hitnu pomoć, činilo nam se da prolaze sati, svakog časa sam istrčavao na ulicu očekujući da naiđu. Kada su došli, pokušavali su dugo da ga ožive, ali sve je bilo uzalud - kaže sagovornik Kurira.Nakon ubistva Nebojša i njegova partnerka su pobegli, ali su posle nekoliko časova pronađeni u njihovom stanu u Nišu i privedeni su na saslušanje u policiju.Pobegli posle zločina- Saslušali smo ih, ali zaista bi se teško moglo reći da je postojao neki motiv za ubistvo. Emina je kazala da joj je Damir navodno dugovao neke pare duže vreme. Kada je ušao u kafanu, ona mu je kazala: „Gde si, prevarante“, pa je izbila svađa među njima. Ona ga je napala, a onda joj se pridružio i muž. Udarali su ga pesnicama jer nema dokaza da je upotrebljeno bilo kakvo oružje ili oruđe, niti da je on udario u neki predmet, što bi dovelo do fatalnog ishoda - kaže izvor Kurira iz istrage.Osumnjičenom paru određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Tuga...  Kuća ubijenog u niškom selu Kamenica
Tuga... Kuća ubijenog u niškom selu Kamenica

Roditelji u šokuPorodica ubijenog mladića bila je nema od bola.- Tek smo saznali da je mrtav. Nismo u stanju ništa da kažemo, molimo vas, dođite sutra - kazala je Damirova majka.

Uzrok smrti se utvrđujeTelo ubijenog poslato je na Institut za sudsku medicinu.- Proveravamo da li je smrt nastupila zbog udaraca ili je kod žrtve postojalo neko patološko stanje - kažu naši izvori iz istrage.

Emina mladića šutirala u glavuJedan od očevidaca fatalne tuče kaže da je svađa između troje ljudi izbila u trenutku.- Nebojša je u jednom trenutku ustao i bukvalno nokautirao dečka. Onda je na njega nasrnula Emina. Iako se Damir nije pomerao, ona ga je nemilice šutirala u glavu i gazila po telu. Neko je pokušao da je obuzda, ali je bilo kasno. Hitna pomoć nije mogla da mu pomogne - ispričao je gost kafane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track