LAKTAŠI: Policija zaplenila tonu marihuane!
Foto: Tanjug

LAKTAŠI: Policija zaplenila tonu marihuane!

Crna Hronika -
Marihuana je otkrivena u tajnoj akciji, a policija nastavlja s istragom kako bi se utvrdio identitet proizvođača

LAKTAŠI - Inspektori Centra javne bezbednosti (CJB) Banjaluka pronašli su u Laktašima gotovo tonu marihuane.

Marihuana je otkrivena u tajnoj akciji, a policija nastavlja s istragom kako bi se utvrdio identitet osoba koje su odgovorne za proizvodnju droge. Policija je u selu Miloševci kod Laktaša pronašla 300 stabljika marihuane, težine oko 1.000 kilograma u sirovom stanju, rekao je komandir Policijske stanice Laktaši Đurica Vukelić.

On je novinarima izjavio da je droga pronađena nakon anonimne dojave, da je bila posađena na javnoj površini na jako nepristupačnom terenu i okružena šumskim rastinjem.

Pronađeni su i određeni predmeti koji će poslužiti kao materijalni dokazi u daljoj istrazi kako bi policija došla do počinioca krivičnog dela, kazao jeVukelić naglasivši da je ovo najveća količina droge pronađena na području opštine Laktaši.

O ovom slučaju, kako je najavio, obavešteno je nadležno tužilaštvo.

Potparol Centra javne bezbednosti Banjaluka Marija Markanović istakla je na konferenicji za novinare da pripadnici ovog centra u 2013. godini beleže veliki uspeh na pronalasku opojnih droga, zahvaljujući kontinuiranom radu na terenu. Ona je podsetila i da je nedavno na području Prijedora pronađena velika količina indijske konoplje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track