GOTOVE ANALIZE: Porše Luke Đurovića bio ispravan!

Naložene još neke provere

GOTOVE ANALIZE: Porše Luke Đurovića bio ispravan!

Crna Hronika -
Iako je reč o novom automobilu, kako bi isključili i najmanju sumnju da je reč o eventualnoj diverziji, naložene su dodatne analize i rezultati su pokazali, da je vozilo bilo u savršenom stanju i sa potpuno ispravnim kočionim sistemom

PODGORICA - Automobil “porše”, u kom je poginuo Baranin Luka Đurović, u potpunosti je bio ispravan, saopšteno je iz Tužilaštva.

Izvor iz tužilaštva, objasnio je da je to potkrepljeno rezultatima mehaničkih analiza, koje su dostavljene tužiocu.

“Iako je reč o novom automobilu, kako bi isključili i najmanju sumnju da je reč o eventualnoj diverziji, naložene su dodatne analize ispravnosti automobila i rezultati su pokazali, da je vozilo bilo u savršenom stanju i sa potpuno ispravnim kočionim sistemom”, kazao je sagovornik iz tužilaštva.

Uprkos tim nalazima, rekao je da su naložene još neke provere, čiji bi rezultati trebalo da budu gotovi sljedeće nedelje.

Dodatne analize rađene su jer se u delu javnosti pojavile špekulacije da je saobraćajna nesreća ispalnirana, kako bi se likvidirao Đurović, koji je u policijskim evidencijama tretiran kao vođa najjačeg barskog klana.

Đurović je poginuo 30. septembra u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz tunela Vrmac u Kotoru.Dan nakon udesa, policija je utvrdila da je “porše kareru” u trenutku udara vozila njegova prijateljica Monika Martinović (18) iz Bara.

Iz vrha policije tada rečeno da je devojka tokom saslušanja u risanskoj bolnici, gde se oporavlja od teških povreda, ispričala da se ne seća mnogo detalja tragedije, ali da misli da je ona bila za volanom u trenutku nesreće.

Osim toga, lekari Hitne pomoći rekli su policiji da su Đurovića, koji je tada davao znake života, zatekli na suvozačkom mestu i da su morali da seku sigurnosni pojas kako bi ga izvukli iz smrskanog vozila.

Monikin otac Goran Martinović, istoga dana kazao da je njegova ćerka u velikom šoku, da je konfuzna i da se ne seća većine detalja nesreće u kojoj je poginuo Đurović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track