STRAŠNO: Isekao ženu (14) jer nije htela s njim na svadbu!
Foto: Nebojša Mandić

Morina S. (31) ranio maloletnu suprugu

STRAŠNO: Isekao ženu (14) jer nije htela s njim na svadbu!

Crna Hronika -
Dve godine zajedno Morina S. je nakon zločina pobegao, ali ga je policija brzo uhapsila. On je sa Snežanom H. živeo od njene dvanaeste godine

BEOGRAD - Izgubio razum!Morina S. (31) pokušao je da zakolje nevenčanu maloletnu suprugu Snežanu H. (14) u kući u Ulici Drvarske česme u Višnjici. Kako saznajemo, Morina je bio ljut na Snežanu jer nije htela da ide sa njim na svadbu, a kad mu je zapretila da će ga ostaviti, on je potegao nož i isekao je po vratu napao je. Inače, njih dvoje žive zajedno od njene dvanaeste godine.- Policija je uhapsila Morinu, a Snežana je s posekotinama po vratu prevezena u Institut za majku i dete. Ima četiri razderotine na vratu od noža - kaže naš izvor.Krvavi otisci šakaKako saznajemo, Snežana i Morina su se u nedelju po podne posvađali.- Trebalo je da svi zajedno idemo kod komšije na svadbu. Organizovali smo prevoz i sve je bilo spremno za polazak. Tada je došao Morina i rekao kako su se Snežana i on posvađali s njenom majkom i da zbog toga Snežana neće da ide na svadbu. On je najpre hteo da ide bez nje i otišao je kući da se obuče, ali se ubrzo vratio i rekao nam da neće da ide bez Sneže. Bio je baš nervozan - kaže jedan od prvih komšija.On je po povratku sa svadbe svratio da vidi Morinu.- Na vratima sam video krvave otiske šaka. Znao sam da se nešto loše desilo, a kad sam ušao, zatekao sam Snežu kako krvava leži na podu. Morina nije bio u kući, verovatno je bio otišao da sakrije nož. Međutim, policija je ubrzo došla i uhapsila ga nedaleko od kuće - priča naš sagovornik.Živeli u njenoj kućiPrema njegovim rečima, Morina ranije nije tukao maloletnicu.- Znali su da se posvađaju, ali koliko znam, nije je tukao. Načuo sam da je ona planirala da ga ostavi. Moguće je da je ova svađa zbog svadbe bila kap koja je prelila čašu - smatra komšija.Snežana H. i Morina S. živeli su u njenoj kući u Višnjici.- S njima je živela i njena majka, a Snežina tri brata su već neko vreme u zatvoru. Otac joj nije tu jer radi, a sestre su joj udate, tako da niko nije mogao da je odbrani - kažu u komšiluku.

Uviđaj... Policija je napadača uhapsila nedaleko od kuće
Uviđaj... Policija je napadača uhapsila nedaleko od kuće

Policija nije mogla da nađe nožPolicija je juče pokušavala da pronađe nož kojim je Morina povredio nevenčanu ženu, ali to im nije pošlo za rukom, pa su morali njega da dovedu iz pritvora.- Morali su da ga dovedu kako bi im tačno pokazao mesto gde je bacio oružje. Odveo ih je u livadu ispred kuće i pokazao im oružje - kaže naš izvor.

Izašao iz zatvora pre dva mesecaMorina S. odranije je poznat policiji.- On je već bio u zatvoru. Izašao je pre dva meseca, ali ne znam zašto je robijao. On je za nas bio dobar komšija, nismo imali problema s njim. Ne znam šta mu se desilo da tako unakazi devojku. Žao mi je što nismo čuli kad ju je napao, jer da jesmo, sprečili bismo krvoproliće - pričaju komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja