Snaja: Silovao me je! Svekar: Nisam!

Uhapšen bludnik iz Novog Pazara

Snaja: Silovao me je! Svekar: Nisam!

Crna Hronika -
Dve priče: Budimir M. (70) tvrdi da ga je G. M. (26) namamila, dok ona kaže da ju je na silu odvukao u spavaću sobu i napastvovao

NOVI PAZAR - Jeza!Dvadesetšestogodišnja G. M. iz sela na obodu planine Rogozne pre dva dana pozvala je policiju u Novom Pazaru i prijavila da ju je u porodičnoj kući silovao svekar Budimir M. (70), otac njenog supruga i deda njeno dvoje dece! Policijska patrola je ubrzo stigla u selo i uhapsila Budimira, kome je nakon saslušanja određen pritvor do 48 sati.Drama u seoskoj kući odigrala se u ponedeljak u prepodnevnim satima.- Tog jutra njih dvoje su bili sami u kući. Suprug G. M. bio je van kuće, a deca u školi. U jednom trenutku Budimir je snajku uhvatio za ruku, odvukao je u svoju spavaću sobu, na silu joj skinuo odeću i napastvovao je. Čim je dobila priliku, žena je telefonom pozvala policiju, koja je uhapsila Budimira, a G. M. je upućena na lekarski pregled - priča naš izvor blizak istrazi.Skloni alkoholuU prvim izjavama koje je dao pred istražnim organima, Budimir nije sporio da je između njega i snaje bilo seksa, ali je tvrdio da je sve bilo dobrovoljno!- Isprovocirala me je, izazvala, bio sam namamljen! Nikakve prisile nije bilo. Ipak, znam da sam s moralne strane pogrešio, uradio sam ono što ne sme da se radi - navodno je Budimir rekao u istrazi.Poznanici ove porodice šokirali su se kad su čuli za strašnu vest.- G. M. i njen muž, Budimirov sin, imaju dvoje dece mlađe od 11 godina. U toj kući i ranije je bilo porodičnog nasilja. G. M. je, koliko znam, lečena na psihijatriji, njen muž je sklon alkoholu, a i deda Budimir zna da popije... Budimiru je žena umrla pre sedam-osam godina. Biće tu dosta posla za policiju da utvrdi šta se zaista dešavalo. Najviše mi je žao dece, oni su najveća žrtva svega što se desilo - kaže jedan od poznanika ove porodice.Kuća zapuštenaPrema njegovim rečima, domaćinstvo Budimira M. ne spada u siromašna, ali porodica živi u lošim uslovima.- Imaju četiri-pet krava, tridesetak ovaca, zemlju... Ipak, kuća je pravljena od pruća i blata, a unutra je više nego zapuštena. Jednom sam provirio unutra i video dvoje dece kako u opštem haosu i prljavštini vire s raspadnutih kreveta, ispod raspadnute ćebadi... Sad je za društvo i nadležne najvažnije da se pomogne toj deci, da se njima obezbedi normalan život - kaže naš sagovornik.

Sin branio oca!Za muža G. M. u selu kažu da je tih i povučen, ali da je skoro svakodnevno pijan. U izjavi pred istražnim organima sin je branio oca. On je, navodno, izjavio da je njegov otac najverovatnije „namamljen“, da mu je snaja „dala nešto da popije“ i da je zbog toga tako reagovao.Seksa je biloKako Kurir nezvanično saznaje, lekarskim pregledom utvrđeno je da je seksa između Budimira i njegove snaje zaista bilo, ali lekari nisu potvrdili povrede niti su nađeni tragovi nasilja. Nema podataka ni da li je osumnjičeni bio u alkoholisanom stanju.Slični slučajevi zlostavljanja- AVGUST 2013 - B. S. (25) uhapšen je zbog sumnje da je prve bračne noći silovao snaju S. S. (30) u kući svog brata u Beogradu dok su svi bili pijani i spavali u istom krevetu. Mlada je nekoliko dana kasnije prijavila slučaj jer ju je muž optužio da je kriva za silovanje.- JUN 2013 - Ž. D. (62) iz Jagodine uhapšen je zbog sumnje da je silovao snaju (23) naočigled svog trogodišnjeg unuka. Ž. D. je sačekao da njegova supruga ode sa ćerkom u grad, a sin u lov, da bi onda nasrnuo na snaju.- AVGUST 2012 - S. V. (59) iz sela Zlot kod Bora uhapšen je zbog sumnje da je silovao bratovljevu ženu Lj. B. (71), a slučaj je otkriven kad je starica ispričala sinu šta se dogodilo.- SEPTEMBAR 2008 - Ivan S. uhapšen je zbog sumnje da je više od godinu dana silom primoravao na seks 17-godišnju svastiku. Kad je devojka odbila seks s njim, Ivan S. je od njene porodice tražio novac kako ne bi obelodanio svoj odnos sa svastikom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track