TRAGEDIJA U ZEMUN POLJU: Mladić se okliznuo i pao kroz svetlarnik!

Lekari se bore za život Ranka Mandića (24)

TRAGEDIJA U ZEMUN POLJU: Mladić se okliznuo i pao kroz svetlarnik!

Crna Hronika -
Mandić se najverovatnije sapleo o stepenik i proleteo kroz staklo na drugom spratu zgrade u Zemun polju. Nesrećni mladić pao direktno na glavu, trenutno je u komi

BEOGRAD - Borba za život!Ranko Mandić (24) teško je povređen u subotu oko 23.30 sati, kad je pao kroz svetlarnik na drugom spratu zgrade u Ulici Mihajla Pupina u Zemun polju. Mladić je s teškim povredama kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.Bio kod komšije- Ranko je bio u stanu ispod našeg. Onda je krenuo gore kod nas kako bi se presvukao za grad. Verovatno je trčao, sapleo se o stepenik, proleteo kroz staklo i pao na beton ispred ulaza u zgradu, sa visine od oko šest metara. U tom trenutku bio je sam, pa niko ne zna šta se tačno desilo - kaže za Kurir Rankov otac Radoljub.Komšija Vlada Đorđić kaže da je Ranko bio kod njega i da je pre nego što je krenuo u očev stan rekao: „Evo, sad ću, kume! Samo da se presvučem.“- Bio je u radnom odelu, jer je popravljao neka kola. Odjednom smo čuli kako je nešto puklo. Istrčali smo u hodnik i videli polomljeno staklo. Odmah smo izašli ispred zgrade i zatekli Ranka kako leži na stomaku. Najverovatnije je pao na glavu jer nije imao nikakve prelome. Okupile su se komšije i Rankovi roditelji. Zvali smo Hitnu pomoć! Svi smo i dalje u šoku - priča potreseni komšija.Nesrećni mladić nalazi se u komi.- Ranko M. je s teškim povredama glave primljen na odeljenje Šok A Urgentnog centra. Lekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi ga spasli - kažu u Urgentnom centru.Živi u obližnjoj zgradiMandić je nastradao u zgradi u kojoj mu žive roditelji, dok on sa suprugom i jednoipogodišnjim sinom živi u obližnjem iznajmljenom stanu.- Njegovoj supruzi Vanji nismo odmah smeli da kažemo šta se desilo. Krili smo od nje da je Ranko povređen jer je u četvrtom mesecu trudnoće. Kao da je nešto predosetila, rekla nam je da celu noć nije mogla da spava! Vanja je pod stresom, ali sada mora da bude jaka zbog supruga i sina, a najviše zbog bebe koja je na putu - kaže komšija.

Žurio da se presvuče... Prozor kroz koji je izleteo nesrećni Ranko
Žurio da se presvuče... Prozor kroz koji je izleteo nesrećni Ranko

Pao pravo na beton... Ranko je hitno prebačen u Urgentni centar
Pao pravo na beton... Ranko je hitno prebačen u Urgentni centar

Komšija: Njegova supruga Vanja je u četvrtom mesecu trudnoće
Komšija: Njegova supruga Vanja je u četvrtom mesecu trudnoće

Zaposlen u GSPPrema rečima komšija, Ranko je vredan i kulturan mladić.- Zaposlen je u GSP, kao i njegov otac. Uvek je bio vredan, na svaki način se trudio da njegovoj porodici ništa ne manjka. U komšiluku se svima lepo javljao, to je divan mladić, ne znam zašto se baš njemu ova tragedija dogodila - priča komšija Vlada Đorđić, što je izazvalo suze na licima okupljenih drugova povređenog mladića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track