POTERA U BUJANOVCU: Policajac koga je pokosio crni audi u komi!

Akcija hapšenja narko-dilera

POTERA U BUJANOVCU: Policajac koga je pokosio crni audi u komi!

Crna Hronika -
Direktor niške Klinike za neurohirurgiju prof. dr Nebojša Stojanović rekao je da se Goran Đorđević nalazi u komi i na aparatu za disanje

BUJANOVAC - Goran Đorđević, policajac interventne brigade Policijske stanice u Bujanovcu sa teškim telesnim povredama opasnim po život prebačen je u niški Klinički centar.

Policajac je hiruški zbrinut u niškom Kliničkom centru i sada je nešto stabilniji, ali je njegovo zdravstveno stanje i dalje teško.

Direktor niške Klinike za neurohirurgiju prof. dr Nebojša Stojanović rekao je da se Goran Đorđević nalazi u komi i na aparatu za disanje. On je rekao da je pacijent hiruški najpre zbrinut zbog teških povreda grudnog koša, a zatim je operisan i na neurohirurgiji.

Na Đorđevića je u ponedeljak oko 18,30 časova, u policijskoj poteri, kod benzinske pumpe na sporednom putu Bujanovac-Trnovac, naleteo vozač crnog „audija“ bujanovačkih registarskih oznaka, udario ga, a potom pobegao.

Prema izvorima bliskim policiji, interventna patrola u kojoj je bio teško povređeni Đorđević, imala je nalog da zaustavi crni „audi“ i zapleni drogu koja je bila kod vozača automobila. Pošto je shvatio da mi je policija na tragu i da je u klopci, vozač „audija“ je pritisnuo gas, udario Đorđevića i pobefgao prema Velikom Trnovcu.

Teško povređeni Đorđević je prebačen na hirurško odeljenje vranjskog Zdravstvenog centra, a odatle hitno na odeljenje neurohirurgije niškog kliničkog centra.Policajac G. Đ. primljen je, kako je navedeno, u Urgentni centar u 20.15 sati sa povredama grudnog koša i glave, životno je ugrožen i najverovatnije će tokom noći biti operisan.

Policija u Bujanovcu intenzivno traga za vozačem „audija“ koji je, prema nepotvrdjenim informacijama iz sela Veliki Trnovac.

Direktor policije: Država će žestoko reagovati

Direktor policije Srbije Milorad Veljović poručio je da će država "žestoko" odgovoriti na incident u Bujanovcu, kada je nepoznati vozač automobilom udario i teško povredio jednog policajca.

Policajac Goran Đorđević je u komi i priključen je na aparat za disanje pošto ga je u ponedeljak popodne u Bujanovcu udario automobil koji je pokušao da zaustavi, i potom pobegao.

Posle obilaska povređenog policajca u Kliničkom centru u Nišu, Veljović je rekao rekao da policija preduzima sve da otkrije počinioca.

"Stupili smo u kontakt sa Euleksom i preduzimamo sve mere da pronađemo počinioca", rekao je direktor policije. Veljović je apelovao na državu i Ministarstvo unutrašnjih poslova da policiji omogući bolje uslove rada.

http://www.youtube.com/watch?v=rr7u9dgT4Ug
http://www.youtube.com/watch?v=3bn28d7qBAA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track