SMRT POLICAJCA: Mafijaši podmeću žrtvenog jarca da sakriju pravog ubicu

Istraga o ubistvu Gorana Đorđevića

SMRT POLICAJCA: Mafijaši podmeću žrtvenog jarca da sakriju pravog ubicu

Crna Hronika -
Da bi zaštitio šefove i velike količine droge, narko-klan iz Velikog Trnovca spreman na robiju da pošalje sitnog igrača

VRANJE / BUJANOVAC - Ćutao na saslušanju!Određen je pritvor Bajramu R., automehaničaru iz Velikog Trnovca, osumnjičenom da je bio u „audiju“ švajcarskih registarskih oznaka koji je usmrtio policajca Gorana Đorđevića (44).Ne zna srpski- On nije odgovarao na pitanja istražitelja jer je tvrdio da ne razume srpski. Kad je dobio prevodioca, obavljena je uobičajena procedura, od njegove identifikacije do onoga što ima da kaže. Međutim, zasad se brani ćutanjem, što je karakteristično za ljude koji su povezani s trgovinom narkoticima. Ipak, vrlo brzo će biti rasvetljeno da li je Bajram B. bio suvozač, ili možda čak i vozač „audija“ ubice - kaže izvor Kurira blizak istrazi.Osim Velikog Trnovca, pod prismotrom policije je još nekoliko veoma bitnih lokacija, a neke su pretražili pripadnici Žandarmerije i policije. U potragu za ubicom policajca Đorđevića uključeni su iskusni operativci, koji su, kako saznajemo, na tragu ubici. Neće nasesti- Pregrupisavanje koje su učinili narko-bosovi može istragu da dovede do žrtvenog jarca! Kao i mnogo puta ranije, kad je u pitanju velika „pošiljka“, da bi se zaštitio krupan igrač i velika količina narkotika žrtvuje se neki anonimus, odnosno sitan igrač! Podmeću ga veoma perfidno i nakon njegovog hapšenja brigu o njegovoj porodici preuzimaju ljudi iz narko-klana - kaže izvor Kurira i dodaje:- Da bi se što pre zatvorio ovaj slučaj i zaštitio očigledno veliki igrač, narko-bosovi će vrlo brzo podmetnuti krivca. Ipak, pripadnici Žandarmerije i policije su dovoljno vični da ne nasednu na ovakva podmetanja - kazao je izvor Kurira.(A. D.)

Nađen automobil smrtiPolicija je na putu koji od Velikog Trnovca vodi ka Malom Trnovcu našla „audi“ koji je u ponedeljak kod Bujanovca naleteo na policajca Đorđevića.- Za vozačem „audija“ i dalje se traga. Očekujemo da će i on uskoro završiti iza rešetaka - kaže izvor Kurira iz istrage.

Danas sahrana policajcaPolicajac Goran Đorđević, pripadnik interventne jedinice, biće sahranjen danas u 13 sati uz sve počasti na groblju u rodnom selu Krševica kod Bujanovca, izjavio je Dragan Stamenković, portparol vranjske policije. Sahrani, koju organizuje MUP, prisustvovaće rukovodstvo vranjske policije kao i delegacija MUP Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track