DA LI GA PREPOZNAJETE: Ovaj muškarac krade po Novom Beogradu!

KURIR EKSKLUZIVNO

DA LI GA PREPOZNAJETE: Ovaj muškarac krade po Novom Beogradu!

Crna Hronika -
Osim krađe bicikala muškarca policija sumnjiči i za obijanje podruma, krađe po hodnicima zgrada u Novom Beogradu

BEOGRAD - Beogradska policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcem sa fotografije, koji je 17. oktobra u Novom Beogradu ukrao bicikl čitateljke Kurira J.R. i pobegao u nepoznatom pravcu.

Naša čitateljka kaže da se krađa dogodila u vreme kada se stanari vraćaju sa posla. Prema njenim rečima kradljivac je u zgradu ušao oko 18.30 časova, prošetao i na prvom spratu ukrao bicikl, a zatim pobegao.

- Dok je on krao sedela sam u stanu i nisam imala pojma šta se događa ispred ulaznih vrata. Posle pregleda snimaka utvrdila sa da je moj brat došao kući samo četiri minuta pre nego što je bicikl nestao. Kradljivac je bicikl bukvalno ukrao za sekundu iako je bio vezan lancem i katancem, ispričala je naša čitateljka J.R.

Inače on je snimljen je sigurnosnim kamerama pre ulaska u zgradu i u trenutku dok je krao bicikl.

Kako navodi izvor Kurira, u policiji je rečeno da se ovaj muškarac već neko vreme bavi krađama po zgradama u Novom Beogradu i da je već nekoliko puta snimljen.

Svi snimci su prema rečima naše čitateljke predati policiji koja intenzivno traga za ovim muškarcem. Do sada je pored krađa bicikla, snimljen i kako obija podrume, i krade po hodnicima, ispred stanova.

Muškarac je inače star oko 40 godina, na snimku nosi je beli kačket, crnu kožnu jaknu i trenerku.

Apelujemo na građanje da ako prepoznaju muškarca sa snimka da pomognu Novobegradskoj policiji oko njegove identifikacije i pronalaženja.

http://www.youtube.com/watch?v=rPAE9P5OURU
http://www.youtube.com/watch?v=OncqGDJWHLU
http://www.youtube.com/watch?v=Zu7bZ4Tm9rg
http://www.youtube.com/watch?v=2G-bdmiatf8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja